Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [WWF] Round 2 II

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptyma okt 21, 2013 3:02 pm

De deelnemers staan klaar. Het publiek staat te trappelen. De Pokémon staan te springen. Nog één keer snel de regels.
Iedere deelnemer heeft één Pokémon. Degene die de Pokémon van de ander als eerst buiten gevecht stelt wint. Iedere deelnemer mag vijf keer posten, er komen dus 10 gevechtsposts in totaal. Wanneer er dan nog geen winnaar is, wordt deze aangewezen door de admin. Een deelnemer heeft elke keer wanneer het zijn beurt is een week om te posten. Wordt er niet binnen het tijdslimiet gepost, dan is de deelnemer gediskwalificeerd.
Iedereen klaar? Laten we dan beginnen!
 

[WWF] Round 2 II 14-3 VS. [WWF] Round 2 II 122-96

Sora post als eerste.


OOC;; Sorry voor het op onthoud! Denk eraan dat het in deze posts nog zomer is Wink

_________________
[WWF] Round 2 II ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptyvr okt 25, 2013 10:00 pm

Sora kon nog altijd niet geloven dat ze de eerste ronde van de Whirling Water Fights had gewonnen. In haar ogen was het een erg spannende strijd geweest, eentje waarbij de winnaar nog niet geheel duidelijk was, maar toen had Yume het opeens op gegeven en had Sora gewonnen. Ze vond het nog altijd geen fijne manier om te winnen, maar hé, eens gewonnen bleef gewonnen, en dus ging zij door naar de tweede ronde, samen met haar Staryu. Hoewel ze nog nooit met deze Pokémon had gevochten, vormden ze een beter team dan ze had verwacht. De Pokémon deed het onder haar commando uitstekend, al zei ze het zelf, en ze overwoog sterk om dan ook maar een Staryu te gaan vangen, aangezien ze toch nog geen Waterpokémon in haar bezit had. Voor nu, echter, moest ze zich concentreren op de tweede ronde van deze wedstrijd; de halve finale. Mocht ze deze strijd winnen, dan zou ze doorstromen naar de finale. De finale! Ze was zo dichtbij, maar toch was het nog zo ver weg. Er zat nog een heel gevecht tussen en het was nog maar afwachten hoe dat gevecht zou verlopen.

Sora nam plaats aan één van de twee korte zijden van het zwembad en tuurde naar de overkant. Haar tegenstandster vandaag was Leah Spark, een meisje wiens naam ze nog nooit voorbij had horen komen tot vandaag. Leah had bij haar eerste ronde gevochten met een Shellder, en aangezien Sora nog altijd met haar Staryu vocht, zou ook haar tegenstandster nog altijd dezelfde Pokémon gebruiken. Op het eerste gezicht leek Shellder geen bijster intelligente Pokémon, maar schijn kon altijd bedriegen, dat had Sora inmiddels wel geleerd. Je moest een Pokémon nooit beoordelen op zijn buitenkant; zijn kracht zat immers aan de binnenkant. Ze startsignaal werd gegeven en Sora gooide de Pokéball van Staryu in de lucht. 'Staryu ik kies jou!' riep ze hierbij, waarna binnen enkele seconden de Sterpokémon in het water verscheen. 'Doe je Harden, en daarna Swift!' riep ze haar Pokémon toe. Ze wilde eerst zijn verdediging opkrikken, aangezien Shellder dankzij zijn knetterharde schild een aardige verdediging had, en daarna zou ze aanvallen. Staryu lichtte even op terwijl hij zijn defense omhoog gooide en liet toen zijn Swift op zijn tegenstander afschieten. De tweede ronde was begonnen.

OOC: Mijn excuus voor het vele geneuzel in de post XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Leah Spark
Leah Spark


Profiel Vrouw Leeftijd : 28
Aantal berichten : 56
Poképoints : 11
Reputatie : 5
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptydi okt 29, 2013 11:43 pm

De adrenaline stroomde nog door Leahs bloed toen ze de eerste ronde van de Whirling Water Fights had gewonnen. Haar benen trilden en haar hart ging als een bezetene tekeer. Met een opgeluchte zucht ging Leah op een bankje zitten in de wachtruimte. Gelukkig was Leah niet direct aan de beurt en kon ze even op adem komen. Niet dat ze moe was, hoe kon ze in hemelsnaam moe zijn? Haar Shellder had al het werk gedaan.

Minuten gingen voorbij toen Leah opeens het geluid van een man door de spieker hoorde. Zij en haar tegenstander werden naar boven geroepen voor de twee ronde en tevens de halve finale. Weer slaakte Leah een zucht. 'We gaan ervoor Shellder, we kunnen dit' zei Leah tegen de pokébal die ze stevig in haar hand geklemd had.

Toen ze weer bij het strijdtoneel kwam ging Leah aan een van de kanten van het strijdtoneel staan. Aan de andere kant stond Sora Takahashi. Een meisje dat ze niet echt kende, maar Leah wist dat ze uit de zelfde stad kwam als zijzelf en dat joeg haar toch wel een beetje angst aan. Snel daarna kwam het startsein. 'Doe je best Shellder' riep Leah tegen de Pokémon toen ze de pokébal gooide en de Shellder op het eerste plateau te voorschijn kwam. Aan de andere kant van het zwembad gooide Sora ook haar pokébal en ook haar Pokémon kwam te voorschijn. Een Staryu. Leah had haar zien vechten in de eerste ronde en ze wist zich te herinneren dat Sora een goede trainer was. Dit zou een zeer interessant gevecht worden. Sora mocht de eerste zet doen en riep 'Harden, en daarna Swift' tegen de Staryu. De Staryu lichte op en Leah wist dat daardoor de verdediging van de Staryu omhoog ging. Hmm, dacht Leah, wat zei kan, dat kan ik ook. 'Shellder, doe Withdraw' De Shellder gehoorzaamde en sloot zijn schelp terwijl hij ook even aan het opgloeien was. Ondertussen was Staryu al klaar met Harden en kwam in actie om de aanval in te zetten. De Staryu vuurde sterren af die dreigend op de Shellder afkwamen. Leah wist dat deze aanval onmogelijk te ontwijken was. 'Doe nog een keer Withdraw Shellder!' riep Leah tegen haar Shellder. De Shellder sloot opnieuw zijn schelp begon weer te gloeien. Met een enorme kracht kwamen de sterren tegen het schild van de Shellder. Door de kracht werd Shellder paar centimeters naar achteren geduwd. Toen de sterrenregen voorbij waren was het Leahs beurt om aan te vallen. Leah hoefde niet snel na te denken over haar zet. Misschien was haar keuze voor deze aanval een beetje apart en niet te verwachten, ieder geval daar hoopte Leah op. Ze wou maar al te graag haar Tegenstander verrassen. 'Doe je Leer' zei ze tegen haar Shellder. De ogen van de Shellder begonnen blauw op te lichten en Leah wist dat het zijn werk zou doen en dat de Staryu van Sora nu weer op haar normale verdediging kracht zou zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptydo okt 31, 2013 7:39 pm

Haar tegenstandster bleek erg slim te zijn, want toen Sora de verdediging van haar Pokémon verhoogde, deed Leah hetzelfde met het hare. Dit irriteerde Sora, ondanks het feit dat de Swift van Staryu wel wist te raken. Raak was raak, maar Shellder had nu al twee keer Withdraw gebruikt, wat betekende dat zijn verdediging al twee keer was verhoogd. Nog voor Sora hier iets op kon verzinnen, zette de Shellder de aanval in. Nou ja, de aanval, de Schelppokémon gebruikte Leer. Leer was een aanval die maar weinig werd gebruikt door Trainers, maar op dit moment was het heel slim. De zojuist verhoogde verdediging van Staryu was nu weer terug bij af. Fijn. Het voordeel was echter, dat Shellder nog niet over was gegaan op de volgende stap, en dus zette Sora zie zelf. 'Doe weer Harden, maar nu tegelijkertijd met Rapid Spin!' Haar idee was om een rondvliegende, lichtgevende schijf te creëren, welke schade bracht aan de tegenstander, maar tegelijkertijd haar eigen verdediging verhoogde.

Staryu knikte op haar bevel, spring op en zette zijn Rapid Spin in, terwijl hij tegelijkertijd Harden uitvoerde. Sora keek toe hoe de Pokémon veranderde in een soort lichtgevende vliegende schotel, welke op Shellder afschoot. Het zag er wel leuk uit, zo vond Sora, maar of het ook effect zou hebben, was natuurlijk even afwachten. Terwijl Staryu halverwege was in zijn vlucht, schoot Sora nog iets te binnen. 'Doe je Bubblebeam terwijl je nog altijd je Rapid Spin doet!' Staryu maakte een bevestigde geluid en liet zijn bubbelstraal los, terwijl hij nog altijd hard rond draaide en op Shellder afschoot. Bubbels vlogen in het rond en Sora moest af en toe bukken om zelf niet geraakt te worden. Eens zien wat Leah hierop te zeggen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptyma nov 11, 2013 7:03 pm

Leah Spark heeft uitstel van posten gekregen vanwege haar Nano achterstand.

_________________
[WWF] Round 2 II ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round 2 II Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Emptyzo dec 22, 2013 4:40 pm

Leah Spark heeft zich teruggetrokken uit de wedstrijd.

De winnaar is:
S O R A
[WWF] Round 2 II 14-3

_________________
[WWF] Round 2 II ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[WWF] Round 2 II Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 II [WWF] Round 2 II Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[WWF] Round 2 II

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-