Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [WWF] Round one IV

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptydi jun 25, 2013 1:02 pm

De deelnemers staan klaar. Het publiek staat te trappelen. De Pokémon staan te springen. Nog één keer snel de regels.
Iedere deelnemer heeft één Pokémon. Degene die de Pokémon van de ander als eerst buiten gevecht stelt wint. Iedere deelnemer mag vijf keer posten, er komen dus 10 gevechtsposts in totaal. Wanneer er dan nog geen winnaar is, wordt deze aangewezen door de admin. Een deelnemer heeft elke keer wanneer het zijn beurt is een week om te posten. Wordt er niet binnen het tijdslimiet gepost, dan is de deelnemer gediskwalificeerd.
Iedereen klaar? Laten we dan beginnen!
 
[WWF] Round one IV 122-96 VS. [WWF] Round one IV 90-17


Leah post als eerste.

_________________
[WWF] Round one IV ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptydo jul 11, 2013 4:03 pm

•Viridi•
Ze gromde. Viridi had het ringsteken verloren en het was erg onterecht. Zij was de beste! Punt. Niemand kon aan haar kwaliteiten tippen en al zeker niet dat kind dat had gewonnen. Ene Iria Dibilio ofzo. Het was echt een raar kind, ze was zoveel keer gevallen en dan nog had ze de zes ringen kunnen steken! Maar goed, ze had iets anders gevonden waar ze kon uitblinken. Een Watergevecht ding. En nu zat ze hier, te wachten in die doffe wachtkamer. De Pokéball in haar handen glimde in het felle licht. Misschien moest ze eerst kennis maken? Ja, dat zou beter zijn. Ze hield de bal voor zich en in een rode flits kwam er een blauwe eend tevoorschijn. "Wat is dat?" bracht ze uit. De eend keek haar beledigd aan. Ze haalde haar Pokédex boven en keek naar wat hij te zeggen had; 'Golduck, de eend Pokémon,' Ze keek op en grijnsde, hij was een eend, haar geweldige hersentjes hadden dat weer eens uitgevist. 'En de gevalueerde vorm van Psyduck. Golduck is één van de snelste waterpokémon in het water. Met zijn goed gevormde zwemvliezen en flippers kan Golduck aan hoge snelheid door elk water gaan, hij is ook erg elegant in het water. Als deze Pokémon aan hoge snelheid door het water gaat gloeit zijn voorhoofd.' Ze fronste, was dat het. "Wel Golduck, we gaan dit winnen en jij gaat je best doen, we zullen ze eens wat laten zien," De eend knikte, de net zo boze blik was verdwenen en maakte plaats voor een vechtlustige. Snel scande ze nog al zijn aanvallen. Water Sport, Scratch, Tail Whip, Water Gun, Disable, Confusion, Water Pulse, Fury Swipes en Aqua Jet. Goed, dat kon ze wel onthouden.

Ze stond klaar op het podium, haar tegenstander over haar droeg de naam Leah Spark. Goed, dit werd een eitje. "Go Gulduck!" riep ze toen de scheidsrechter het teken had gegeven. Met een sierlijke worp gooide ze de Pokéball op. Een rode straal schoot uit de bal, landde op één van de platforms en wat tellen later verscheen Golduck in al zijn glorie en macht. "Oké Golduck, we gooien ons erin, begon maar met..." Er viel een stilte. "Euhm..." Ze tikte tegen haar kin. "Wacht even... Euh... Ah ja! Ga en doe Fury Swipes!" De eend dook het water in, om aan hoge snelheid naar de tegenstander te schieten. Dat apparaatje had nog gelijk ook. Dat ding ging echt heel erg snel!

{OOC; Leah vroeg me of ik als eerste wou posten omdat ze wat problemen heeft Wink}
Terug naar boven Ga naar beneden
Leah Spark
Leah Spark


Profiel Vrouw Leeftijd : 28
Aantal berichten : 56
Poképoints : 11
Reputatie : 5
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptydi jul 23, 2013 10:38 pm

Zenuwachtig zat Leah in de wachtkamer te wachten en keek ze naar het grote scherm die in de wachtkamer aan de muur hing. Het scherm liet de battle zien van de andere kandidaten en Leah had er al drie voorbij zien gaan. De vierde was nu bezig en Leah wist dat ze hierna zelf aan de beurt was. Trappelend met haar voeten bleef ze naar het scherm kijken. De battle was reuze spannend en de kandidaten gingen gelijk op. Uiteindelijk wist Sora te winnen. Nu werd Leah al helemaal zenuwachtig. Ze wist dat het nu haar beurt was. 'Willen kandidaten Leah Spark en Viridi Green naar het strijdveld komen voor hun gevecht' sprak een man door de microfoon. Leah stond op en liep met vluchtige passen naar het strijdveld. Voordat ze het veld op kwam kreeg ze van een man een pokébal in haar handen gedrukt. De man keek haar nog vriendelijk aan en wenste Leah veel succes met de match.

Even later stond Leah op het strijdveld. Het strijdveld was een groot zwembad, waar midden in het zwembad drie grote cirkels dreven. Aan de andere kant van het veld zag Leah haar tegenstander staan. Viridi Green was haar naam. Leah bekeek haar van top tot teen. Het meisje leek vastbesloten te zijn om dit gevecht te gaan winnen, maar dat was ze Leah ook, bedacht ze. De scheidsrechter aan de zijkant van het veld vertelde de regels van dit toernooi en Leah luisterde aandachtig, al wist ze natuurlijk al wel de regels, nadat ze die meerdere keren al had gehoord bij de andere gevechten. Snel daarna gaf de scheidsrechter het sein om te beginnen. Leah gooide de pokébal die ze al die tijd stevig in haar handpalm vast had naar voren. Toen de pokébal net boven het water zweefde klapte het open en kwam de Pokémon eruit. Hoopvol keek ze naar de Pokémons die eruit kwam. Ze hoopte namelijk zo dat er een sterke Pokémon uit zou komen. Ja duh natuurlijk hoopte ze dat, want ze wou natuurlijk winnen. 'Een Shellder...?' zei ze verbaast. 'Maar die is toch helemaal niet sterk' zei ze verbaast binnensmonds. Een Shellder, een Shellder, wat kon dat ding ook al weer. Ondertussen dreef dat ding vrolijk op het water terwijl het dier met zijn tong uit zijn bek zat. 'Ga en doe Fury Swipes!' hoorde Leah opeens aan de andere kant van het veld. Oh jee, dacht Leah en direct had ze al haar gedachten weer bij het veld, terwijl de Golduck op haar Shellder afvloog. Toen de Golduck bij haar Shellder was haalde de Golduck uit met zijn Fury Swipes. De eerste klap raakte Shellder volledig en de kleine Pokémon vloog een klein stukje naar achteren in het water, maar de Golduck was nog niet klaar en kwam met de tweede klap van zijn Fury Swipes. Oh nee wat moet ik doen, dacht Leah. 'Doe je klep dicht' piepte ze. 'Eh je schild! Bedoel ik' schreeuwde ze er direct achterna voor het geval de kleine Shellder het niet zou snappen. De Shellder luisterde gelukkig en deed zijn schild dicht terwijl Golduck weer een klap gaf met zijn poten. De tweede slag kwam gelukkig minder hard aan, omdat Shellder zijn schild had dichtgedaan. Oké, nu is het mijn beurt, dacht Leah 'ehm, wat laat ik jou eens doen' Ze dacht even snel diep na. Leah had namelijk nog nooit met een waterpokémon gevochten, maar gelukkig wist ze wel aardig wat aanvallen wat een Shellder zou moeten kunnen. 'Doe je Supersonic!' schreeuwde ze over het veld. De Shellder opende ze bek en deed zijn Supersonic aanval.
Leah keek toe hoe de aanval zijn weg deed door het water naar de Golduck. Ze hoopte zo dat de Golduck in verwarring zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptywo jul 31, 2013 8:32 pm

•Viridi•
Het meisje had een... Schelp met een tong? Ha! Dat kon die eend wel aan! Hij haalde zijn nagels boven en sloeg krachtig tegen de Pokémon, deze vloog naar achter. 'Doe je klep dicht' riep het kleine meisje. "Wat zeg je daar tegen mij?" zei Viridi beledigend. 'Eh je schild! Bedoel ik' Viridi rolde met haar ogen. Wat dacht dat klein grut wel niet? En met een snelle klap sloot de schelp zich. Goldeen schoot naar voren en voerde de tweede slag van zijn aanval af. 'Doe je Supersonic!' hoorde Viridi. "Tijd om die snelheid eens te showen!" grijnsde ze wel meteen. De eend toverde een grijns tevoorschijn en schoot naar achter. De schelp opende zich, klaar om Supersonic uit te voeren. "Ontwijk dat met Aqua Jet!" zei ze kalmpjes. De eend was ondertussen al over het wateroppervlak aan het suizen en toen hij Viridi's commando's hoorde grijnsde hij. Water stoof op van uit het water, wikkelde zich als een cocon rond de blauwe Pokémon en liet hem nog meer versnellen. het blonde meisje begon nog breder te grijnzen toen ze Golduck in de waterstraal zag verdwijnen. Een bijwerking van deze Aqua Jet? Meh, kon zijn. En net zoals de Pokédex had voorspeld verscheen een rood lichtje in de straal. 'Als deze Pokémon aan hoge snelheid door het water gaat gloeit zijn voorhoofd.' galmde er door haar voorhoofd. Ondertussen had Shellder zijn Supersonic afgevuurd, maar Golduck was natuurlijk veel te snel en de geluidsgolven botste tegen zijn waterstraal, water stoof op, maar niks gebeurde. "Goed, ga Golduck!" De straal veranderde zijn koers, naar de schelp, die de aanval natuurlijk niet kon ontwijken. Wacht... Ze kon een combinatie doen! Ze begon nog breder te grijnzen.

•Golduck•
Hij had nooit verwacht om zo'n trainer te hebben, zo... Raar? Ja, dat was het woord. Ze was apart en raar. Hij mocht haar wel. "Golduck, duik onder water, knal hem naar boven met een water Pulse gevolgd door je geweldige sneheid!" Wauw, dat kind was echt een aparte... Maar goed, deze kleine nietige Pokémon, Shellder, kon niet tegen hem op. Daar was hij zeker van. Zijn waterstraal veranderde weer van richting en verdween onder water. In een mum van tijd had hij de bodem bereikt en maakte hij terug zijn weg naar boven. Goed, Water Pulse hé? Hij trok zijn armen naar boven, haalde diep adem en schoot een soort cirkel ding op de schelp af. Of het rak was of niet, kon hem niks schelen, want hij volgde de gedaante, schoot ernaar toe en schoot uit het water. Het water vloog langs zijn huid, spatte alle kanten op en de diamant op zijn voorhoofd doofde zijn licht. Nu pas had hij door dat hij enkele meters boven het water zat. Had ze een plan? Hij keek de trainer hoopvol aan. "Duiken," zei ze zachtjes, maar toch hoorbaar.


Laatst aangepast door Viridi Green op do aug 22, 2013 2:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Leah Spark
Leah Spark


Profiel Vrouw Leeftijd : 28
Aantal berichten : 56
Poképoints : 11
Reputatie : 5
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptyvr aug 02, 2013 4:49 pm

Shellder opende zijn bek en vuurde zijn Supersonic af. Aan de overkant van het water hoorde Leah hoe Viridi haar bevelen gaf aan haar Pokémon voor de tegenaanval. 'Ontwijk dat met Aqua Jet!' had het blonde meisje tegen haar Pokémon gezegd. Virdi stond daar zo relaxt dacht Leah toen ze even een blik op haar tegenstander wierp. Dat moet ik ook zijn, dacht Leah bij zichzelf. Ze haalde diep adem en dacht even na, terwijl de Golduck in het water verdween met een enorme watercocon om zich heen, dat gevormd werd door de Aqua Jet.  De Golduck suisde op haar Shellder af. De Golduck was zo snel en zou binnen enkele seconden bij Shellder zijn. Als die klap raak zou zijn zou dat behoorlijk wat schade aan Shellder toe brengen. 'Golduck, duik onder water, knal hem naar boven met een Water Pulse gevolgd door je geweldige snelheid!' beval het meisje tegen haar Golduck. Een combinatie aanval, dacht Leah. Erg slim van haar, maar niet slim genoeg. Ineens wist de jonge brunette het. 'Doe Protect Shellder en blijf zitten waar je zit' Beval  Leah haar Pokémon. Als ze zich goed herinnerde kon de Golduck haar nu niks maken met deze aanval. De Protect zou haar Shellder beschermen. Het laatste wat Leah zag was dat de Golduck het water in dook. Even was het rustig op het water terwijl de kleine, maar schattige Shellder een blauwe schild om zijn lichaam vormde om zich zelf te beschermen. Shellder had nog maar net zijn Protect aanval gedaan of de cirkels van de Water Pulse beukten tegen het blauwe schild aan. De Shellder werd uit het water geschoten en vloog paar meters boven het wateroppervlakte. Snel daarna kwam ook Golduck uit het water zetten, alleen vloog hij lang zo hoog niet als Shellder boven het water. Met een kleine glimlach keek Leah naar haar Shellder. Dit was precies waarop ze gehoopt had. Deze zet gaf Leah genoeg zelfvertrouwen om zich nu helemaal in het gevecht te storten. 'Het speelkwartier is voorbij,' riep Leah naar haar tegenstander. Ze was het zat, Leah zou haar eens laten zien hoe een echte trainer dit zou doen. Leah hoorde haar tegenstander al het volgende bevel geven 'duiken'.  'Daar komt niks van in,' riep Leah, toen ze zag hoe Golduck met een sierlijke boog richting het wateroppervlak dook: 'Shellder gebruik je Icicle Spear op die Golduck!' De Shellder reageerde op het bevel van zijn trainer en creëerde vijf vlijmscherpe speren van ijs en vuurde ze op de Golduck af. Doordat Shellder zich in de lucht boven Golduck bevond, gaf de zwaartekracht haar ijs-aanval extra snelheid en zoals Leah het nu zag kon de Golduck onmogelijk nog van richting veranderen. Haar aanval zou zeker raken en dat was pas het begin!
Icicle Spear was een aanval waarmee een Pokémon twee tot vijf keer op rij aanviel, maar haar Shellder’s vaardigheid was Skill Link, wat inhield dat hij bij dit soort aanvallen altijd vijf keer mocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptyvr aug 16, 2013 9:52 pm

•Viridi•
'Daar komt niks van in,' riep dat kind. Viridi rolde met haar ogen en begon toen al spottend te lachen. 'Shellder gebruik je Icicle Spear op die Golduck!' Wacht... Wat? Haar lach verdween, veranderde in een verward gezicht. Wat was die aanval? Nog voor Viridi kon uitvissen wat het betekende verschenen er scherpe ijspegels boven haar Pokémon en vielen ze aan hoge snelheid naar beneden. Ze begon snel te denken en falpte er in alle staten een; "Confusion," uit. De eend plaatste zijn twee voorste flippers op zijn kop en sloot zijn ogen. Een aura vloog rond de ijspegels en met een snelle draai veranderde ze van richting waarna Golduck ze nu naar de Shellder schoot. Ondertussen was hij al in het water en ze kon wel gebruik maken van die ijspegels, nu het gevaar ten minste was geweken. "Aqua Jet in cirkels!" De blauwe Pokémon zwom wat naar voren, waarna hij, waarschijnlijk na nagedacht te hebben, omghedraaid had en haar niet verstaand aanstaarde. "Gewoon doen!" gromde ze. De eend haalde een wenkbrauw op, waarna hij onder water wegschoot. Eerst zag Viridi zijn blauwe silhout niet echt in het water, maar na enkel tellen verscheen de betrouwbare rode glans van zijn voorhoofd. En net zoals ze had gedacht vormde zich een klein stroompje of draaikolkje. Shellder zat waarschijnlijk al lang in het water en werd al meegesleept door haar Golducks' gemaakte draaikolk. En as hij dichter zou komen dan zou zij alles uit de kast halen om hem neer te halen. Haar plan kon niet stuk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round one IV Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Emptyma okt 21, 2013 2:58 pm

Vanwege het niet aanpassen van haar post, heeft Viridi dit gevecht verloren.

De winnaar is:
[WWF] Round one IV 122-96

Gefeliciteerd!

_________________
[WWF] Round one IV ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[WWF] Round one IV Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one IV [WWF] Round one IV Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[WWF] Round one IV

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-