Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Needing some flying pokemon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aisha Long
Aisha Long
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 95
Poképoints : 11
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24
Pokémon:
Needing some flying pokemon Vide
BerichtOnderwerp: Needing some flying pokemon Needing some flying pokemon Emptydo okt 31, 2013 5:03 pm

Aisha liep same met Jolteon op een gelijk ritme door het Viridan forest heen, ze wou hier helemaal niet zijn maar ze moest wel, want waar was een betere plek om een Flying type te vinden? Nergens voor haar gevoel dus liep ze maar wat heen en weer, op zoek naar een vogel toevallig zag zij een Pidgey rondvliegen en wenkte Jolteon naar voren terwijl ze zei: "Jolteon, thundershock", ze schreeuwde expres niet want dat zou de Pidgey aleen maar afschrikken en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

De vonked de schoten uit Jolteon's stekels betekende dat hij zih klaarmaakte voor de aanval hij liet de thundershock los, gemikt op Pidgey. De vogel merkte de thundershock en vloog snel op, waarbij zijn snavel oplichtte en groeide. Aisha dat even na, ze wist niet meer hoe die aanval ook alweer heete toen ze erop eens opkwam: Peck, ze wou Jolteon nog een commando geven om te ontwijken maar de vogel had hem al geraakt, op zijn terugweg naar de lucht zei Aisha snel: jolteon, Double kick!!" Jollteon sprong op de Pidgey af, draaide zich om en schopte hem een paar keer. Door de klap van de laatste schop stortte de vogel neer.

Ze wou snel een pokeball uit haar tas halen toen ze zag dat de Pidey weer omhoog vloog, ze zei snel tegen Jolteon: "doe gauw bite voordat hij helemaal omhoog is!", ze zag dat Jolteon omhoog sprong, naar hem beet en liet meer los liet tot hij bij de grond was. Snel voordat ze weer te laat was pakte Aisha snel een Pokeball en gooide die naar de Pidgey.

De ball kwam met een zachte 'plop' tegen zijn hoofd aan en zoog de vogel in de pokeball, Die wiebelde onrustig heen en weer. Zou zij hem gevangen hebben? Of toch niet?

De bal wiebelde een tijdje heen en weer, maar doofde toen.Gefeliciteerd, je hebt een Pidgey gevangen!

Zou je de volgende keer als je een Pokémon vangt het stukje waarin je de Pokeball gooit dik willen drukken? Hou er rekening mee dat je nieuwe Pidgey rond de level 5 is.


Aisha kon het niet geloven wat zij juist net had gezien: ze had net voor de tweede keer, met maar een pokeball een Pidgey gevangen! Ze kon het net geloven, Aisha keek naast haar en zag dat Jolteon hier ook erg blij mee was. Ze liep naar de pokebaal toe, en liet de Pidgey uit zijn pokeball, kon hij meteen kennis maken met het team.

Aisha, gelieve je post editten en niet helemaal opnieuw plaatsen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Needing some flying pokemon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-