Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Olivia Wild

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivia Wild
Olivia Wild


Profiel Vrouw Aantal berichten : 138
Poképoints : 85
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Jaar
Pokémon:
Olivia Wild Vide
BerichtOnderwerp: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 6:11 pm

Karakter Kaart

Naam: Olivia Wild
Leeftijd: 12 Jaar
Geslacht: Vrouw
Woonplaats Cerulean City
Uiterlijk: Olivia heeft een gemiddelde lengte voor een persoon van haar leeftijd en is verder vrij slank gebouwd. Ze heeft kort bruin haar dat reikt tot haar kin en niet overal gelijk is qua lengte, en een paar paarse ogen. Qua kleding draagt ze bij voorkeur vooral kleuren die passen bij het deel van het jaar. In het najaar draagt ze bijvoorbeeld een zwarte jas, een lichtbruine broek  en een warme witte sjaal om haar nek.  Soms heeft ze ook een zwarte muts op, maar dat doet ze enkel op de meest koude dagen. In het voorjaar wisselt ze vaak van zacht gekleurde, maar vrolijke T-shirts. Ze draagt continu wel dezelfde witte broek. Het hele jaar door echter behoudt ze dezelfde schoenen, een paar zwarte gympies  met witte strepen erop.  
Karakter:Olivia heeft haar koppigheid te danken aan het feit dat ze vrij slim is en vaak dingen wilt verbuigen tot haar smaak. Ze snapt zaken vrij snel en houdt ervan om het voor anderen ook duidelijk te maken. Het is ook haar vastberadenheid dat haar karakteriseert, ze geeft zich zelden over  en gaat tot het einde om haar doelen te bereiken. Dit heeft deels ook met haar koppigheid te maken. Ondanks de jaloezie die het gepest had veroorzaakt, wilt ze zich niet anders voordoen dan wie ze is. Het laat enkel overgave zien, vind ze. Maar verder is Olivia dus een vriendelijk, open meisje die graag haar vrienden in nood helpt en haar eventuele vijanden het liefst uit de weg gaat.
Familie:
Natalie Wild(Moeder)
Natalie was in haar jongere jaren een succesvolle Pokémon Trainer die alle badges wist binnen te halen. Haar team werd geleidt door haar betrouwbare starter, Venusaur, die ze op de dag vandaag nog steeds heeft. De Pokémon is vaak (slapend)  te vinden in de achtertuin met Natalie er meestal bij. Ze houdt nog steeds zielsveel van haar Pokémon. De rest van haar Team heeft ze nog steeds op zak voor het geval er iets zou gebeuren. Maar buiten dat, is ze vrijgevig tegenover haar gezin en is ze ook behulpzaam, zachtaardig en rustig. Soms maakte ze de grap dat haar Venusaur eens Sleep Powder of Sweet Scent op haar heeft gebruikt, vroeger was ze namelijk een hyperactieve en overenthousiaste trainer geweest.

Felix Wild(Vader)
Felix is een bekende columnist voor een populaire krant in Kanto en is opgesedeerd op legendarische Pokémon. Sinds de Zapdos verschijning, houdt hij zich vooral bezig met de vogel trio en hoopt hij ooit weer een ontmoeting te hebben. Hij had geen verleden als Pokémon Trainer, maar was alsnog een liefhebber van deze wezens. Verder is hij een vriendelijke, enthousiaste persoon.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
Olivia Wild Wartortle_XY
Mizukage
Wartortle Lvl. 16
Male

Aanvallen:
•Tackle
•Tail Whip
•Water Gun
•Withdraw
•Bubble
•Bite

Olivia Wild 021
Byu
Spearow Lvl. 16
Male

Aanvallen:
•Peck
•Growl
•Leer
•Fury Attack
•Pursuit


Geschiedenis:
Een pasgeboren meisje blèrde luid in de verlichtte ruimte. Het was een prachtige ochtend en de zon kwam net op en leek een spotlight op het kleine meisje te zetten alsof ze begroet werd, welkom op de wereld! De trotse ouders bevonden zich ook in de ruimte en keken gretig toe hoe hun kleine Olivia vol levenskracht bewoog naar haar eerste voedselbron toe. Ze konden niet gelukkiger zijn dan toen met hun kleintje. Er waren geen complicaties opgetreden, buiten het feit dat de baby aan de kleine kant was. Het maakte de levenskans wel kleiner, maar de ouders hadden hoop in hun kleintje en het leek erop dat ze de dag en de komende nacht zou overleven. Dat gebeurde, enigszins.
De volgende dag was er een heftige stroomstoring, waardoor elke apparaat in de ziekenhuis hun functie had verloren. De kraamafdeling was absoluut geen uitzondering hierop. Er ontstond chaos in de ziekenhuis, terwijl de technici wanhopig de stroom weer werkend probeerden te krijgen. Wat moesten ze nu doen met al hun gewonden en de pasgeborenen? Het was een ramp, maar het lukten de artsen, verpleegsters en de overige medewerkers om hun patiënten te evacueren en hulp te geven, totdat de ramp voorbij zou trekken. Olivia en haar moeder waren veilig gesteld. Het nieuws over de stroomstoring breidde zich uit, bereikte Felix Wild, waarna hij snelde naar het ziekenhuis om zijn vrouw en kind te vinden. Deze vond hij, levend. Het was niet de enige wat hij had gezien. Een Zapdos. Het elektrische lid van de vogel trio had hij zien vliegen tussen de wolken die boven het ziekenhuis hingen. Gracieus vloog de Zapdos hen voorbij en zo snel als hij verdween tussen de wolken, zo snel kwam de stroom terug. Sindsdien noemde Felix zich niet meer een kantoormedewerker, maar een journalist en columnist gespecialiseerd in legendarische Pokémon voor een vrij populaire krant in Kanto.

Jaren gingen voorbij en het vredige gezin zag hun kind opgroeien van een pasgeborene naar een peuter, kleuter, kind en uiteindelijk de eerste fase van puberteit. Wat was hun kind toch groot! Olivia was een vrij vrolijke kind die barstenvols met zelfvertrouwen zat, maar echter vrij koppig kon zijn tegenover vreemden en vrienden. Ze was echter wel respectvol tegen Pokémon, die ze vroeg leerde kennen door haar vader’s column’s en interviews te lezen met trainers en gymleiders, en docenten van haar school.  In al die jaren had ze meerdere vrienden gehad en was ze niet de meest opvallende in de klas, buiten presentaties dan waarin ze vaak schitterde. Haar cijfers waren ook prima en de docenten noemden haar intelligent, wat ze altijd fijn vond om te horen, maar toch voor schaamde. Ze wist lang niet waaraan het lag, totdat ze een keer weer gecomplimenteerd werd en toen een vlugge blik op de rest van de klas had geworpen: jaloezie. Vanaf dat moment durfde ze haar vrienden niet meer haar ‘vrienden’ te noemen. Ze deden onaardig tegen haar, sinds het moment dat Olivia wist over de jaloezie. Soms gingen ze zo ver door haar spullen te verstoppen, dreigen haar haar nog korter te knippen of door de bekende Kanto krant te kopen en haar vader’s column’s door te knippen.  School haatte ze echter niet, ze vond het daar te leuk voor, wegens de lessen, docenten en sfeer. Het was wel elke dag moeilijk om er weer heen te gaan. Ze was dus blij toen bijna iedereen in de klas 10 jaar was geworden, ze gingen weg om Pokémon trainers te worden. Toen der tijd wilde ze het niet, eerst wilde ze dat het gepest ophield. Dat deed het ook, maar vrolijker werd ze er niet van.
Steeds meer klasgenoten verdwenen en er gingen steeds meer en meer geruchten rond over de avonturen die ze beleefden met hun eerste Pokémon. Er was zelfs één die pas geleden Brock, de eerste gymleider, had uitgedaagd. Olivia kon enigszins nog van geluk spreken dat het ook over andere trainers ging, onbekende. Pas geleden was er iets over een ene Vincent Köhler en een Kayne Sphere. Ook was er een Kenji Claves die al drie badge's had. Ze begon jaloers te worden op haar ex-klasgenoten en de overige ervan merkten dat en pesten haar meer dan te voren, tot het moment dat ook hún op reis gingen.  Al spoedig was ze nog de enige die er was en besefte ze dat dit niet de juiste oplossing geweest was. Ze was helemaal alleen. Niemand pestte haar meer, maar de eenzaamheid was het niet waard geweest. Al spoedig dook ze in de boeken van haar vader om meer over Pokémon achter te komen en haar reis te beginnen. Het durde enkele dagen, maar uiteindelijk vertelde ze haar ouders over haar idee. Eerst reageerden ze geschrokken en enorm bezorgd, maar lieten haar gaan op één voorwaarde, ze moest laten zien dat ze het kon. Pokémon trainen.  Dezelfde middag nog, ging ze met haar vader erop uit en vocht zijn vader met zijn Scyther tegen een Weedle, waarna hij won en deze ving.  Met haar eerste onofficïele PokéBall in haar handen, begon ze met trainen. Het begin verging vrij stroef door haar gebrek aan ervaring, maar na enkele Zubats met moeite te hebben verslagen bij Mt. Moon, evolueerde hij in een Kakuna en uiteindelijk zelfs in een Beedril. Olivia had een zekere band opgebouwd met de Pokémon, maar liet hem toch achter bij zijn vader. Misschien kwam ze ooit voor de Pokémon terug wanneer ze een betere trainer was, maar voor nu was zeal blij dat haar uiteindelijke reis kon beginnen. De dag erna pakte ze alles bij elkaar, zei haar ouders vaarwel en nam de bus naar Pallet Town om haar eerste Pokémon te halen, Bulbasaur, Charmander of Squirtle.
Like's:

  • Het najaar
  • Complimenten
  • Pokémon gevechten

Dislike's:

  • Het voorjaar
  • Jaloezie
  • Pesters

En verder..: Ze is de nicht van Mitsu Hotaka, de leider van de elektrische gym in Kanto.


Laatst aangepast door Olivia Wild op zo sep 28, 2014 6:31 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Olivia Wild Vide
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 6:13 pm

Niks op aan te merken, een hele mooie KK! Al weet ik niet zeker of je in je KK wel mag vermelden dat de vader Zapdos heeft gezien en erg bezig is met deze legendarische Pokémon, aangezien de vogels (en ook Mew en Mewto) verboden terrein zijn voor de leden.

_________________
Olivia Wild 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia Wild
Olivia Wild


Profiel Vrouw Aantal berichten : 138
Poképoints : 85
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Jaar
Pokémon:
Olivia Wild Vide
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 7:22 pm

Ik kan het verwijderen als het per se moet. Bovendien, heeft hij ze enkel gezien en probeert op basis van oude mythologie en foto's meer over ze te weten te komen. Voor de rest is er geen band met de legendarische.
--
Ik wil trouwens nog even een aanvulling maken met het feit dat ze de nicht is van Mitsu Hotaka, de elektrische gymleider. (Het was oorspronkelijk Rolo's idee c: )
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Olivia Wild Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 9:59 pm

Je KK is inderdaad in orde. De familieband met Mitsu mag natuurlijk als Rolo het hier ook mee eens is. Het feit dat de vader 'met Zapdos bezig is' qua onderzoek is geen probleem. Het is immers niet dat hij hem gezien/tegen gekomen/gevangen heeft ofzo Wink

Ik heb één opmerking. Voordat je de RPG in gaat, móet er in de KK vermeld worden welke Pokémon je kiest (ook i.v.m. de credits). Kan je de starterkeuze verwerken in je KK? Dan kan je daarna de IC post maken in het RPG gedeelte Wink

_________________
Olivia Wild ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivia Wild
Olivia Wild


Profiel Vrouw Aantal berichten : 138
Poképoints : 85
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Jaar
Pokémon:
Olivia Wild Vide
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 10:08 pm

Gelukkig vormt het geen hinder, en ik heb de starter Pokémon erin verwerkt.
Hopelijk is het zo wel oké c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Olivia Wild Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Emptydi nov 05, 2013 10:25 pm

Helemaal prima!

Je karakterkaart goedgekeurd!

_________________
Olivia Wild ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Olivia Wild Vide
BerichtOnderwerp: Re: Olivia Wild Olivia Wild Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Olivia Wild

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-