Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 The saving Squirtle!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
The saving Squirtle! Vide
BerichtOnderwerp: The saving Squirtle! The saving Squirtle! Emptyma mei 12, 2014 6:04 pm
The saving Squirtle

Zo vroeg was ze al een lange tijd niet meer opgestaan, want zelfs de zon wierp nog geen echt warme stralen op de aarde. Maar goed, ze had een hele dag vol trainingen gepland, omdat ze ooit verder moest komen. Op het moment bevond ze zich in Vermillion City, net een overnacht in het Pokemon Center, en het liefst wilde ze zo snel mogelijk de Gym uitdagen. Natuurlijk had ze een beetje onderzoeken gedaan. De Gymleader, Mitsu Hotaka, bleek elektrische pokemonsoorten te bezitten. Freeze en Honey vielen dus eigenlijk al meteen af. Helaas, want Sishuri wilde haar Pidgeotto graag een eerste gymgevecht gunnen. Misschien de volgende keer.

Met een simpel boogje van haar Pokeballs liet ze Crumble en Desert verschijnen. De Sandshrew keek wat verward om zich heen, al dat water was niet echt fijn voor hem, maar Crumble leek zich wel fijn te voelen in al die schaduw. Het was frisjes, maar de lucht had een heldere blauwe kleur gekregen, met een paar plukjes wolk. "Goed, we gaan gelijk beginnen met de training. Laten we meteen een oefengevechtje doen." Glimlachte ze en keek tevreden naar Desert die meteen een gat begon te graven in het zanderige gedeelte van de haven. Crumble schoot gelijk op het gat af. "Pak hem beet, Crumble!" De Raticate probeerde zich in het gat te worstelen, maar Desert had de perfecte maat gekozen, zodat de Raticate er net niet door kon. Vlak achter de worstelende pokemon verscheen de Sandshrew, die met zijn klauwen uithaalde naar de rug van de pokemon. Crumble slaakte een pijnlijke kreet en Sishuri wenkte Desert dat hij weer ondergronds moest gaan. Snel verdween hij weer en Crumble keek verwoed om zich heen. "Ren naar het steen en maak zoveel mogelijk geluid terwijl je rent!" Crumble begon meteen te rennen, er zeker van zijnd dat hij zoveel mogelijk stampte onderweg. Sishuri zag met een glimlach dat Desert hem volgde, want de grond begon al licht omhoog te komen. Met een grote sprong belandde de Raticate op het gesteende en grijnsde tevreden toen Desert ondergronds tegen het steen aanknalde. De Sandshrew kwam duizelig naar boven. "Sucker Punch! Desert rol je op tot een bal!" Crumble dook naar beneden, klaar om uit te halen met zijn voorpoten, maar zijn aanval werd grotendeels afgewend door het sterke pantser van de Sandshrew. Maar Crumble, de eigenwijze pokemon, sloeg verder en Desert begon met een aardig grote snelheid weg te rollen. Het was niet zomaar een richting, nee, het was recht op het water af.

Sishuri's adem stokte in haar keel en ze leek wel versteend te zijn. Crumble deed nog een poging hem bij te houden, maar Desert rolde het laatste eindje van de haven af en met een harde plons viel hij in het water. Alsof een instinct hem geroepen had, barstte Freeze's Pokeball open en rende hij met een grote vaart op het water af. Sishuri volgde hem en zag Desert hulpeloos in het water spartelen, om en om onder gaand. Met een grote, maar goede duik sprong de Squirtle het water in en schoot door het water naar de Sandshrew, die hij met al zijn kracht naar de kant duwde. Sishuri boog voorover en tilde de Sandshrew uit het water toen hij dichtbij genoeg was, Crumble hield haar voeten vast, zodat zij niet ook in het water zou vallen. "There, there.." Zuchtte Sishuri opgelucht toen ze hem had en de Sandshrew dicht tegen zich aan drukte. Desert begon al te rillen en Sishuri deed haar jas snel uit en wikkelde de Sandshrew er in. Freeze kwam bezorgd naast haar stem en keek haar aan. "Het komt goed, Freeze, reddende engel." Glimlachte ze zachtjes en aaide de Squirtle over zijn kop. Crumble snuffelde schuldig aan de Sandshrew die zich even ontrolde en hem een klein tikje op zijn snuit gaf, als teken dat hij het hem natuurlijk vergaf.

open | 642 | no personsTerug naar boven Ga naar beneden
 

The saving Squirtle!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2014-