Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Autumn Wind Contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyma okt 06, 2014 12:05 pm

Autumn Wind Contest Presentator
Hartelijk welkom bij de Autumn Wind contest hier in het mooie Viridian!
Ik ben Arata Fujimoto en ik ben vandaag uw presentator.
Vandaag zullen Coördinatoren en Volwassenen strijden om de Autumn Ribbon!
Autumn Wind Contest B7A4cl5

De Regels
Deze wedstrijd bestaat uit enkel een performance ronde. In deze ronde zijn respectievelijk 20 punten te verdienen, namelijk vijf per onderdeel. Er zal gelet worden op de volgende vier punten;
* Originaliteit  (inhoud)
* Gebruik van combinaties (aanvallen)
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is)
* Verzorging (grammatica en spelling)

Deel het totaal aantal punten door twee et voilá, je eindcijfer! De jury post aan het eind van de ronde (dus als iedereen is geweest) de einduitslag.

De Jury
IC bestaat de jury uit de gebruikelijke drie: Zuster Joy en de andere twee heren.

OOC bestaat de Jury uit:
~ Anja [Kean Hayashi]
~ Freedje [Aiden Conwell]

De Deelnemers
De post volgorde staat hieronder. Post je voor je beurt, dan wordt je gediskwalificeerd. Vergeet niet dat je één week de tijd hebt om te posten! Post je niet binnen de tijdslimiet, dan word je gediskwalificeerd.  

De volgorde van de deelnemers is;

1. Zelda Thalia || Rex (Charmander)
2. Kasumi Ashari || Miyu (Butterfree)
3. Lillian Yamaha || Vera (Vulpix)
4. Ceder Winter || Alaska (Squirtle)
5. Chiaki Tsuda || Alano (Charmeleon)
6. Lucas Carter || Kyano (Raichu)

Dus nu presenteer ik u nu Zelda Thalia met Rex!

(Voor meer informatie over de contest, zie de tab 'Uitdagingen' in het Handbook)

_________________
Autumn Wind Contest ZLQjUu9


Laatst aangepast door Brendon Mayon op do nov 06, 2014 3:42 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Zelda Thalia
Zelda Thalia


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 31
Poképoints : 18
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 11 jaar
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyza okt 11, 2014 4:10 pm

“En nu is hij… af!” Met een vrolijk gebaar hield Zelda een krans van rode, bruine en gele bladeren voor zich, waarna ze Rex aankeek. De Charmander keek geïnteresseerd naar de krans en vroeg zich waarschijnlijk af waar zijn trainer die nog zou laten. Ze had immers al een slinger van herfstbladeren gemaakt en die om zijn staart heen gebonden – vanzelfsprekend uit de buurt van de vlam op zijn staart – en zelfs twee ‘armbanden’ van hetzelfde materiaal. Hoewel je zou kunnen zeggen dat dat al genoeg accessoires zouden zijn voor een eerste contest, had Zelda toch nog iets in elkaar geknutseld in de lange minuten waarbij ze moest wachten tot ze het podium op moest. Ze was best zenuwachtig geweest, zeker omdat ze als eerste aan de beurt was, en had besloten om van de overgebleven bladeren nog een krans te maken. Dat voegde gelijk wat toe en bovendien waren de ergste zenuwen alweer weggetrokken bij Zelda nu ze even bezig was geweest.  Ze boog zich voorover en legde de bladerkrans over de schouder van Rex en maakte hem bij zijn andere zij weer vast, zodat het leek op een sjerp. “Ben je er kaar voor?” vroeg het meisje, waarop Rex een instemmend ‘charr’ liet horen. Zelda glimlachte breed en liet Rex in zijn Poké Ball verdwijnen, net op het moment dat ze werd omgeroepen.

‘Dus nu presenteer ik u nu Zelda Thalia met Rex!’

Oké, nu was het zover! Zelda liep het podium op. Ze had een kastanjebruine jas aan die eigenlijk wat te lang leek te zijn voor haar, maar ze vond wel dat het paste wel bij het herfstthema van deze contest. “Laat ze maar zien wat we kunnen, Rex!” zei Zelda, waarna ze de Poké Ball van de Charmander naar het midden van het podium gooide en zodra het de grond raakte, sprong de Poké Ball open en was er even niets anders te zien dan donkere rook en het vage licht van een vlam. Zelda en Rex hadden dit al tientallen keren geoefend en na wat training was Rex er ook nog eens in geslaagd om Ember en Smokescreen te leren, wat nu erg goed van pas kwam. “Gebruik Ember en draai rond,” zei Zelda, waar de Charmander meteen op reageerde door rond te draaien terwijl hij Ember gebruikte. Hij zag er wat uit als een molen van vuur, aangezien de vlammen van zijn staart net zo helder waren als die van de move Ember. Er vielen een aantal blaadjes van de kransen af door het ronddraaien, maar dat gaf niet. Door de wind die ontstond bij het ronddraaien van Rex verspreidden de blaadjes zich over het hele podium, wat wel toepasselijk was bij een ‘Autumn Wind’.

De rook was al aardig opgetrokken, dus dit was het moment om verder te gaan met het volgende. “Growl!” Rex stopte met ronddraaien en leek even gedesoriënteerd te zijn, maar zodra hij weer stevig op zijn poten stond liet hij een luid gebrul horen – of toch voor zover een Charmander luid kon brullen. Tijdens zijn gebrul keek hij naar het publiek, alsof hij iemand wilde uitdagen om net zo hard te brullen als hijzelf. “Goed zo! Rex, gebruik nu Smokescreen en Growl!” zei Zelda enthousiast. Ze was nu helemaal niet zenuwachtig meer en genoot ervan om te zien hoe goed Rex het deed voor zijn eerste keer op het podium. De jonge Charmander zwaaide met zijn staart en liet rook om zich heen verschijnen. Zodra hij het publiek niet meer kon zien zitten, liet hij weer zijn gebrul horen. “Gebruik Scratch op de rook!” Rex begon te klauwen naar de rook voor hem, waardoor de rookwolk zich in twee delen splitste en langzaam bij hem vandaan dreef. “En dan nu Ember, recht omhoog!” zei Zelda, waarop Rex zijn hoofd omhoog gooide en vlammetjes de lucht in liet schieten. Zelda liep weer naar haar Pokémon toe, erop lettend dat ze niet uitgleed over de afgevallen blaadjes, en gaf hem een aai over zijn hoofd. “Dat heb je geweldig gedaan, Rex!” sprak ze, waarop de Charmander een vriendelijk gegrom liet horen. Zelda boog voor het publiek en de jury en liep vervolgens samen met Rex het podium af. “Hé, dat ging zo slecht nog niet!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyvr okt 17, 2014 8:56 pm

Chiaki is verplaatst naar de zesde plek wegens tijdgebrek van Rolo.

De volgende deelnemer is Kasumi Ahari met Miyu!

_________________
Autumn Wind Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyza nov 01, 2014 1:19 pm

De Viridian Contest Hall. De laatste meer dat ze hier een Contest had gedaan was een jaar geleden en toen was Miyu vlak voor hun performance geëvolueerd. Het meisje keek glimlachend naar de vlinderpokémon die naast haar op het bankje zat. Ze sabbelde op een honingsnoepje dat Kasumi haar gegeven had. Ze voelde zich vreemd rustig. Wel opgewonden en een beetje zenuwachtig, maar ook kalm en berekend. Ze was nu een jaar ouder, ze had getraind en ze wist wat ze wilde gaan doen. Meer was er niet nodig, toch? Een beetje geluk misschien.

Het meisje liet haar vingers door haar haren glijden. Ze had ze in twee hoge staarten opgestoken. Kasumi was meer en meer met haar haren gaan experimenteren. Waar ze vroeger altijd haar haren los had (zodat ze zich er achter kon verstoppen), vlocht ze het nu regelmatig of deed ze het in staartjes. Haar donkere ogen gleden door de wachtkamer, waarbij haar ogen op Chiaki vielen. Ze zwaaide even naar haar vriendin en stond op om naar haar toe te gaan, maar toen kwam iemand van de organisatie naar haar toe gelopen. "U moet hierna, kunt u mij volgen?" Kasumi knikte, glimlachte even verontschuldigend naar Chiaki en liep achter de vrouw aan.

Achter de coulissen keek Kasumi het podium op. Er stond een blond meisje dat ze niet kende, samen met een Charmander. Haar blik verplaatste zich naar Shui en Miyu. "Wacht jij hier Shui?" vroeg ze aan haar Wartortle, die knikte. "Okee," glimlachte Kasumi, "Dan gaan Miyu en ik er iets moois van maken!" Ze liet de Butterfree terugkeren en wachtte tot het blonde meisje het podium af was gelopen. Toen ze haar naam hoorde liep Kasumi zelfverzekerd het podium op en ging in het midden staan. Daar gooide ze de Pokéball van Miyu recht omhoog. "Sunny Day!" riep ze, waarop de Butterfree in een zilveren flits tevoorschijn kwam en zonlicht fel begon te stralen. Het deed haar vleugels en ogen schitteren, wat precies de reden was dat Kasumi haar Butterfree deze TM had geleerd.

Kasumi deed gauw een paar passen naar achter, terwijl ze zei: "Nu je Powders!" Miyu schoot omhoog en naar de linkerkant van het podium. Toen vloog de Butterfree naar de rechterkant, terwijl ze haar Poison Powder liet vallen. Het paarse poeder zweefde nog maar net in de lucht, toen de Butterfree weer de andere kant op scheerde en er een Stun Powder (geel) overheen liet vallen. Dit herhaalde ze nog een keer met Sleep Powder (blauw). De drie poeders glinsterden in de lucht en dwarrelden langzaam naar beneden. "Gust!" riep Kasumi, waarop Miyu voorzichtig met haar vleugels begon te slaan. Ze wekte een soort kleine tornado op, waarin het blauwe, paarse en gele poeder werden meegezogen. Kasumi gooide er nog een handvol glitters bij in, waardoor het effect nog mooier werd.

"Whirlwind!" riep ze toen, waarop Miyu naar de grond dook en vanaf onderen het oog van de tornado in ging. Even verdween de Butterfree uit het zich, maar toen werd de tornado van poeders en glitters uit elkaar geblazen. Miyu zweefde in het centrum van het podium, terwijl de gekleurde poeders en glitters om haar heen dwarrelden. De Butterfree schitterde, Kasumi straalde. Dit moest wel één van hun meest professionele optredens ooit zijn geweest. Het publiek klapte, Kasumi en Miyu bogen beide en verlieten het podium. Lintje of niet, voor Kasumi's gevoel had ze al gewonnen.
Gewonnen van zichzelf!

Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptydo nov 06, 2014 3:43 pm

Lucas is verplaatst naar de zesde plek wegens gebrekkig internet van Tomas.

De volgende deelnemer is Lillian Yamaha met Vera!

_________________
Autumn Wind Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptydo nov 13, 2014 12:52 pm

Lillian kneep haar handen bijna fijn van de zenuwen terwijl ze in de wachtruimte van de Autumn Wind Contest zat. Vera de Vulpix zat naast haar op het bankje en leek geïnteresseerd naar de deelnemers die voor hen waren te kijken. De vrouw glimlachte even om haar Pokémon. Als het aan haarzelf had gelegen hadden ze na die ene keer niet meer meegedaan, maar Vera wilde het zo graag nog een keer proberen, dat de blonde vrouw niet anders had kunnen doen dan toestemmen. Daarbij was dit het perfecte excuus geweest om even weg te zijn van huis en dan vooral van Bryan. De ogen van de vrouw stonden plotseling somber toen ze aan haar vriend dacht. Het ging niet zo goed met hem en daardoor ging het ook niet zo denderend in hun relatie. Lillian was meestal wel optimistisch, maar in deze situatie lukte het haar niet echt. 'Vul?' Een warme poot drukte tegen haar bovenbeen en het gezicht van Vera verscheen tussen de lange blonde haren die langs haar gezicht als een gordijn naar beneden waren gevallen op het moment dat ze haar hoofd in gedachten naar voren had gebogen. Ze glimlachte, hief haar hoofd en aaide de Vulpix over haar kopje. 'Maak je geen zorgen, het gaat wel,' fluisterde de vrouw, hopend dat ze haar Pokémon met haar woorden kon overtuigen, want eerlijk gezegd, overtuigd was ze zelf niet. Ze keek op en zag nog net hoe Kasumi en haar Pokémon het podium verlieten. Ze glimlachte. Het blauwharige meisje was erg goed, wat ook terug te zien was in het feit dat ze al twee lintjes in haar bezit had. Lillian keek naar Vera. Ze zou graag één keer een lintje willen winnen met Vera, dan had de Pokémon iets om mee te pronken, want dat wilde de Vulpix graag.

Lillian schrok zich een ongeluk toen opeens haar naam omgeroepen werd. Hè? Maar er zou toch nog minstens twee mensen voor haar zijn? Hadden ze soms iets veranderd? Snel sprong Lillian overeind en rende met Vera naar de ingang tot het podium. De zenuwen gierden nu als een malle stoomtrein door haar heen en de vrouw moest moeite doen om haar rust te bewaren en zich te herinneren wat ze eigenlijk ook alweer met Vera had geoefend. Het applaus van het publiek was oorverdovend en de lampen schenen te fel. Hoe had ze dit de eerste keer ook alweer overleefd? De warme vacht van Vera streek langs haar been de vrouw keek even naar beneden, naar haar Pokémon. Deze keek haar met glinsterende ogen aan en de vrouw knikte. Het was nu geen tijd om zenuwachtig te zijn, het was tijd om haar Pokémon te laten stralen. 'Ga, Vulpix en doe je Fire Spin!' De Vulpix zette zich af en maakte in de lucht een soort salto en schroef waarbij ze haar Fire Spin uitvoerde. Het zag er spectaculair uit, of in ieder geval, dat vond Lillian, en de Vulpix landde netjes op vier pootjes, haar snuit naar de jury en het publiek gericht, haar houding trots en fier. 'Oké, tijd voor Safeguard en Flame Burst!' De Vulpix omhulde haar zelf met een blauw licht, wat ze vervolgens met Flame Burst op spectaculaire wijze uit elkaar deed knallen. Overal dwarrelden er glittertjes neer rondom Vera de vrouw vond dat haar Vulpix er prachtig uit zag, of was dat enkel zo omdat het haar Pokémon was? De vrouw glimlachte en liet Vera de laatste aanval uitvoeren: Tail Whip, waarbij ze eigenlijk gewoon heel schattig stond te kwispelen terwijl de glitters langs haar neer daalden.

De vrouw glimlachte. Gelukkig was Vera niet zo zenuwachtig geweest als zij. Lillian was nu al dat, als zij een optreden had moeten geven, ze honderd keer over haar eigen voeten zou zijn gestruikeld, knalrode wangen zou hebben en eigenlijk binnen twee tellen weer van het podium verdwenen zou zijn. Vera niet. Zij presenteerde zich als een heuse showgirl en dat was dan ook de reden dat Lillian aan de Contests meedeed; voor haar en dat zou ze ook altijd blijven doen.

OOC: Duuuuuus, op de valreep mijn post! Sorry voor de laatheid!
Terug naar boven Ga naar beneden
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptywo nov 19, 2014 7:34 pm

Alaska grijnsde zelfverzekerd naar haar en Ceder glimlachte terug. Beiden hadden heel veel zin in de contest. Ceder hoopte dat ze het dit keer voor elkaar zou krijgen om iets hoger op de ranglijst te eindigen, terwijl Alaska al overtuigd was van hun overwinning. In ieder geval wat haar betrof. Als de jury het daar niet mee eens zou zijn, dan zou dat volgens de Squirtle gewoon aan hun smaak liggen. Want ja, smaken verschillen.
Ceders zenuwen groeide naarmate haar beurt dichterbij kwam, maar ze genoot van het fladderige gevoel in haar buik. Ze keek even naar Alaska, die naar het beeldscherm keek, waarop de opvoering van de eerste deelnemer nu te zien was, en ze glimlachte. Ze hadden hard geoefend, vooral de laatste dagen. Ze keek ook naar het scherm. De Charmander van het blonde meisje zag er heel lief uit met die bladerkransen. De tweede deelnemer was het meisje Kasumi, die met haar Butterfree een (letterlijk) schitterende show neerzette. Ceder wist dat het blauwharige meisje de vorige contest had gewonnen. Ze was een formidabele tegenstander.
Ze checkte nogmaals de lijst van deelnemers. Na Lillian Yamaha, bevestigde ze. Net als de vorige keer zette de vrouw haar Vulpix in, die er ongelofelijk schattig uitzag.

"Oké, Alaska, wij zijn. Zodra je je pokéball uit komt, sta je op het podium", zei Ceder voor ze de Squirtle terug liet keren. Ze betrad het podium met in haar rechterhand de pokéball en in haar linkerhand haar lichtbruine paraplu met Squirtleschild-motief. Haar ogen moesten even wennen aan het felle licht van de schijnwerpers, maar daarna zag ze het publiek en de jury zitten en ze keken allemaal naar haar. Adrenaline stroomde door haar heen. Dit vond ze altijd zo'n prachtige ervaring: het podium opstappen, al die mensen zien, nog een laatste keer de performance van haar pokémon nagaan in haar hoofd. Haar handen trilden een beetje, maar meer van de adrenaline dan van zenuwen. Ze gooide Alaska's pokéball op en de Squirtle verscheen in een witte flits. "Bubble!" Alaska opende haar mond en blies het hele podium vol bellen, die langzaam in een wolk omhoog zweefden. "Laat het slechte weer nu maar komen", zei Ceder daarna grijnzend, terwijl ze haar paraplu open klapte. Dit was voor Alaska het afgesproken teken om zich met Withdraw terug te trekken in haar schild en haar volgende aanval op te starten. In het schild was Alaska zich hard aan het concentreren. Ze kon zelf niet zien wat er gebeurde, dus moest ze er maar op vertrouwen dat ze alles goed deed. Ceder kon alles wel zien. Vlak onder het plafond, boven de hoofden van haar en haar Squirtle, begonnen donkere wolken zich samen te pakken. Ze blokkeerden het licht van de schijnwerpers, waardoor het podium plots in schaduwen werd gehuld. Toen begon de hagel te vallen. Alaska had er lang over gedaan om de moeilijke TM-aanval Hail te leren en het was nog lastiger geweest om hem zo geconcentreerd te maken dat de hagel enkel boven het podium zou vallen en niet op de hoofden van het publiek.

De bellen van Alaska's Bubble zweefden nog boven het podium en spatten door de hagelstenen een voor een uit elkaar. Kleine druppeltjes vielen tussen de ijsklontjes naar beneden. De grond werd bezaaid met hagel en de steentjes die tegen Alaska's schild afketsten, schoten alle kanten op. Er tikten zoveel stukjes ijs tegen de grond dat het samen bijna een geraas vormde. Er vielen steeds grotere stukken en Ceder hoopte dat haar paraplu het zou houden. Ze moest maar gauw haar laatste aanval inzetten. "Tail Whip en Water Gun!" riep ze boven het geraas van de hagel uit. Alaska's kop, poten en staart kwamen weer uit haar schild tevoorschijn. Ze sloeg met haar staart tegen de grond om zichzelf de lanceren en sneed de hagelwolk in tweeën met een krachtige waterstraal. De hagel stopte en de donkere wolken losten op. Het licht van de schijnwerpers scheen weer fel als zonlicht naar beneden. Het water van de Water Gun, dat nu weer naar beneden viel, schitterde in het licht. Alaska landde netjes op vier pootjes op het podium, richtte zich op haar achterpoten op en maakte een buiging naar de jury. Ceder klapte haar paraplu op, schudde hem uit en boog ook. Alaska liep naar haar toe, tevreden grijnzend. Ging dat goed of ging dat goed? leek ze te zeggen. Ceder beantwoordde haar grijns met een brede glimlach. Het ging geweldig. Haar tegenstanders waren allen erg goed, maar ze had het gevoel dat zij en Alaska een kans maakten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chiaki Tsuda
Chiaki Tsuda


Profiel Vrouw Aantal berichten : 194
Poképoints : 175
Reputatie : 40
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptydi nov 25, 2014 1:03 pm


I'm the best worst thing that hasn't happened to you yet
Nerveuze mensen. Ze zaten overal om haar heen. Vroeger zou ze één van hen zijn geweest, maar tegenwoordig wist ze dat prima onder controle te houden. Niet alleen omdat ze een beetje ervaring ermee had, maar ook omdat ze geen tijd had om nerveus te zijn. Ze was bezig met andere dingen; had andere gedachten waar ze zich op moest focussen. De laatste tijd dacht ze vaak na. Chiaki was vaker in gedachten verzonken na het Evans gebeuren. Ze gaf hen echter niet de schuld van haar tegenstrijdige gevoelens, want die legde ze meer bij zichzelf. Ergens had de brunette gehoopt dat een Contest haar wel in de goede stemming kon brengen – haar op andere gedachten kon houden. Nu ze hier echter zat, wachtend op haar beurt, kon ze het niet helpen dan terug aan haar ouders te denken. Aan Mamoru. Aan alles dat is verkeerd gegaan in haar jeugd. Alano had ze express in zijn pokéball gelaten, wetend dat hij zich alleen maar zorgen zou maken als hij haar zo zag. Dat wilde ze haar pokémon niet aandoen. Bovendien had ze een reputatie als zorgeloos mens hoog te houden.

Eén van de kandidaten die haar aandacht voor een moment wist te trekken, was Zelda Thalia. Ze had een Charmander en het bracht eigenlijk alleen maar nostalgische gevoelens met zich mee. Voor zover ze zich herinnerde, had ze de blondine ook nog nooit gezien. Dit moest dus wel haar eerste Contest zijn. De performance was echter niet genoeg om Chiaki’s aandacht te behouden. Niet omdat het geen aandacht trok, maar meer omdat ze weer aan andere dingen begon te denken. Tegen de tijd dat ze weer terug op aarde kwam, was de volgende kandidate alweer aan de beurt.
Kasumi. Het blauwharige meisje had ze eigenlijk niet meer gesproken sinds een lange tijd geleden, maar ze beschouwde haar wel als een vriendin. De eerste die ze daadwerkelijk had gemaakt. De kinderen in Lavender Town speelden bijna nooit met haar en wanneer ze dat wel deden was het alleen maar uit medelijden of angst. Niet dat Chiaki het ze kwalijk kon nemen. Zij zou ook bang zijn voor zichzelf. Ook deze performance wist haar niet in z’n macht te houden en sindsdien ging haar aandacht tussen de Coördinators en haar innerlijke tweestrijd.

Sneller dan verwacht was de brunette aan de beurt. Toen haar naam werd omgeroepen, stond ze met een trillerige zucht op en liep richting het podium. Onderweg wist ze echter een glimp op te vangen van iets wat haar sterk bekend voorkwam. Opzij kijkend zag ze daar een volwassen man staan. Zijn gezicht kwam haar vaag bekend voor en toen ze bijna bij het podium was, viel het haar binnen waarom dat was. Was dat niet de pa van Sylvia en Mark?! Ze moest hem aanspreken voordat de Contest was afgelopen. Maar nu moest ze een ander klusje klaren.
Chiaki zette haar automatische piloot aan en gooide Alano’s pokéball de lucht in; zoals ze al vele voorgaande keren had gedaan. De Charmeleon kwam op het podium terecht en hield een sterk uitziende pose aan, voor hij overschakelde naar het volgende deel van hun optreden. Zijn Trainer hoefde het eigenlijk niet meer te zeggen, maar het bezorgde hen vast minpunten als hij iets deed zonder de opdracht ertoe te hebben gekregen. De twee hadden echter een iets andere afslag genomen en Alano begon de act door wild heen en weer te dansen, alsof hij een straatoptreden deed met een veel te snelle beat op de achtergrond.

“Ember!” De rode draak opende zijn bek en liet kleine vlammetjes in het rond schieten, direct opgevolgd door een Flamethrower die brunette hem niet lang erna had opgedragen. De kleine vlammetjes werden omringd door een veel sterkere vlam die langzaam samensmolten tot één grote vuurstraal. Alano had in de tussentijd zijn hoofd naar achteren gegooid, waardoor de vlammen in een spiraal boven hem te zien waren. “Dragon Rage!” Een paarse straal schoot nu uit zijn bek, die in contrast liep met de roodoranje vlammen in de spiraal. Afgezien van de strepen die beide stralen in connectie zou moeten brengen, leek dit op een stukje DNA, maar het duurde niet lang voor de roodoranje kleur vermengd werd met paars en er daardoor een groene kleur ontstond. “Laten we het afmaken met een Smoke Screen!” riep Chiaki naar het draakje, duidelijk enthousiast door de hele performance. Voor een moment was ze haar oude zelf weer. De Charmeleon deed zoals gevraagd en spuwde een grote rookwolk uit, die over de spiraal heentrok. Alsof het een goochelact was, trok de rookwolk langzaam weg en de spiraal was verdwenen. Beiden maakten een korte buiging en vertrokken toen van het podium. “Dat was geweldig!” riep de brunette, terwijl ze terugliep naar de wachtkamers. “Het voelde vertrouwt.” Mens en pokémon wisselden een blik en een glimlach met elkaar uit, tevreden over het feit dat ze het weer achter de rug hadden.
thank you Bae <3 of Kickstart!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucas Carter
Lucas Carter
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 20
Aantal berichten : 9
Poképoints : 10
Reputatie : 3
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptydi nov 25, 2014 10:30 pm

Op flink wat aandringen van zijn Raichu en neefje om mee te doen aan de Wedstrijd in Viridian City, stond hij te wachten op zijn beurt, met zijn armen over elkaar geslagen. Kyano stond naast hem met een brede grijns rond zijn snoet. De Raichu vond het al prachtig om naar de uitvoeringen te kijken op televisie, maar het mooiste van alles vond hij toch nog wel om mee te doen, al was het alleen maar dat hij eindelijk iets samen met zijn beste vriend aan het doen was. Desondanks was Kyano erg nerveus en kon hij amper stil blijven staan. Lucas, echter, had nergens last van, maar dat kwam waarschijnlijk omdat hij probeerde om zijn zoon te vinden in de menigte. Helaas had hij het vermoeden dat Mark niet meedeed aan deze Wedstrijd en had hij de hoop al een beetje opgegeven. De man richtte zijn donkere ogen op zijn Raichu en kreeg een kleine glimlach rond zijn lippen. Het was best wel een tijd geleden dat hij samen iets met Kyano had gedaan. De Raichu liet het niet echt merken, maar Lucas had allang door dat hij het gezelschap van een teamgenootje miste.
Misschien iets om over na te denken.

De man liet zijn armen zakken en haalde een soort van doek tevoorschijn met blauw/groen legerprint, waarna hij naast de Raichu neerknielde en de Pokémon aantikte, die vragend opkeek. “Kom eens hier maatje,” zei Lucas tegen zijn Raichu en stak zijn hand gebiedend uit. De elektrische muis kwam nieuwsgierig dichter naar hem toegelopen. De man boog zich toen lichtjes naar voren en knoopte het doek zijwaarts rond de nek van Kyano. Toen hij klaar was, kwam hij weer recht en stroopte zijn mouwen op van zijn trui zodat zijn armen werden ontbloot, een teken dat hij er klaar voor was. “Dit maakt het net iets herfstachtiger,” grijnsde Lucas naar zijn Raichu. Als antwoord sloeg Kyano vervolgens zijn korte pootjes rond zijn been waarbij de man hem over zijn hoofdje aaide. “Rai!” piepte Kyano vrolijk. Het was echter nog wel even op hun beurt wachten, want er was nog een jonge Coordinator voor hem, dus ging hij weer in dezelfde houding staan als eerst; met zijn armen over elkaar gevouwen leunde hij weer tegen hetzelfde muurtje. Lucas viel weer stil toen hij zich opeens herinnerde dat hij de Pokéball van Kyano niet had meegenomen... Eigenlijk was het meer een gewoonte van de man geworden, want de Raichu bleef toch altijd dicht bij hem in de buurt. In ieder geval betekende dit dus niks en was het een nutteloze gedachte geweest. Zelfs zo nutteloos dat hij niet eens door had gehad dat hij en Kyano aan de beurt waren. De Raichu probeerde hem al mee te trekken naar het podium, wat dus inhield dat het toch echt tijd was.

Lucas zette zich daarom met zijn voet van het muurtje af, liet zijn armen langs zijn lichaam hangen en volgde vervolgens Kyano op de voet, die er echt zin in had. Het was nu nog maar de vraag of hij iets wist te improviseren... En daar was hij behoorlijk slecht in. Lucas grijnsde lichtjes toen de twee het podium bereikten. Ergens kon hij zich nu in de schoenen van Mark verplaatsen; hij wist niet precies hoe de jongen het ervaren had, maar hij voelde zich toch wel wat ongemakkelijk worden nu al die ogen op hem en Kyano gericht stonden. Hij kon zich ook voorstellen dat zijn zoon momenten gehad moest hebben dat hij trillend op zijn benen heeft gestaan. Maar dit draaide immers ook niet om hem, maar om Kyano. Kyano was degene die dit ging uitvoeren, dit was het moment van Kyano. Lucas balde zelfverzekerd zijn hand tot een vuist waardoor de Raichu opkeek en hem met zijn donkerbruine oogjes aankeek. De man knikte met zijn hoofd naar het podium, waarna de elektrische muis ook zelfverzekerd knikte, die daarna op vier poten snel het podium op rende. Lucas ging achter hem staan.

“Kyo, doe je Discharge!” riep Lucas naar de Raichu, die knikte en zijn pootjes tot vuisten balde. Daarna ontlaadde Kyano zijn elektriciteit, dat zich rondom de Raichu verspreidde. De stralen die zich rond de muis bevonden, hadden een beetje een donkerder kleur geel, waardoor Kyano net een spaarlamp leek omdat zijn vacht ook donker was. Hierdoor kreeg Lucas een idee; Thunder had een wat lichtere kleur geel en in combinatie met Iron Tail moest dit een gaaf effect geven... Hoopte hij. Automatisch liet Kyano met zijn poten en staart de elektriciteit een soort van dansen, waardoor de puntige stralen in golven veranderden. Een elektrische golf dus. “En doe nu je Thunder!” Kyano stopte per direct de Discharge maar de statische elektriciteit op zijn vacht bleef nog even na vonken. vrijwel direct ontlaadde de Raichu de krachtige energie van de Thunder, die recht de lucht in schoot en weer neerstortte op Kyano, pas nadat Lucas hem had opgedragen de Thunder ‘kapot’ te slaan met een Iron Tail. De Thunder ontplofte toen het in contact kwam met de ijzeren staart van Kyano, maar hierdoor waren er kleine gele vonkjes ontstaan, waardoor het leek alsof de Raichu glom van de elektriciteit. Kyano had een van zijn poten de lucht in gegooid en de ander drukte hij in zijn zij. Dit deed Lucas glimlachen. De Raichu was oprecht trots en als zijn partner zich gelukkig voelde, dan was Lucas dat ook. Dit was dan ook weer gebeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyza nov 29, 2014 7:32 pm

Zelda Thalia
Je post is heel netjes geschreven, maar het is geen post die er echt uitspringt. Dat heeft er ook deels mee te maken dat Charmander nou eenmaal niet zo heel veel aanvallen kent waarmee je echt iets kunt tijdens de contest.  Gezien het aantal aanvallen dat een Charmander kent en wat je daarvan hebt gemaakt, vind ik je gebruik van combinaties heel goed!

◊ Originaliteit (inhoud): 3
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 3,5
◊ Schrijfstijl: 3
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 4,5

Score: 7


Kasumi Ashari
Ik vond deze post echt heel leuk om te lezen. Het voelt allemaal absoluut niet geforceerd of te langdradig en het is gewoon goed geschreven. Het gebruik van aanvallen vond ik wat minder. De aanvallen zelf waren allemaal prima, maar ik mis het herfst-tintje. Het gaf me eigenlijk meer een lentegevoel!

◊ Originaliteit (inhoud): 3
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 3,5
◊ Schrijfstijl: 4
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 5

Score: 8 (7,75)


Lilian Yamaha
Je optreden komt over als “kort maar krachtig”. Eigenlijk is het enige wat ik echt heb aan te merken, dat je wat meer met het thema had kunnen doen, maar verder vind ik het een erg goede post. Je hebt hele leuke combinaties gemaakt.

◊ Originaliteit (inhoud): 3,5
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
◊ Schrijfstijl: 3,5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 4

Score: 7,5


Ceder Winter
Originaliteit? Check. Slim gebruik van combinaties? Check. Goede schrijfstijl? Check. Nette verzorging? Check. Toen ik terug ging lezen wanneer Alaska Hail had geleerd, zag ik dat je de contest echt goed had voorbereid, wat me de post nog meer deed waarderen. Als enige “kritiek” denk ik dat de post op een paar momenten iets meer tempo had mogen hebben.

◊ Originaliteit (inhoud): 5
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
◊ Schrijfstijl: 4
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 5

Score: 9,5

Chiaki Tsuda
Ik weet niet precies waar het aan ligt, maar af en toe had ik wat moeite je post te volgen. Misschien komt het omdat er verhaallijnen worden aangehaald waar ik niet zoveel van afweet, of worden de aanvallen gewoon net niet helemaal duidelijk omschreven. Het gebruik van aanvallen vind ik origineel, maar ook hier mis ik het thema. Het is een prima post, maar ik heb betere van je gelezen.

◊ Originaliteit (inhoud): 3
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
◊ Schrijfstijl: 3
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 4

Score: 7

Lucas Carter
Ik moest glimlachen bij dat superman-einde. Erg leuke post, al moest ik het stuk met de aanvallen wel een aantal keer doorlezen om echt te begrijpen wat er nou precies stond. Ik denk dat dit er vooral mee te maken heeft dat je redelijk vaak woorden als “waardoor” gebruikt, terwijl het soms makkelijker te lezen is als je de zin net een beetje omgooit of inkort.

◊ Originaliteit (inhoud): 4
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
◊ Schrijfstijl: 3
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 4

Score: 7,5_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Autumn Wind Contest KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyza nov 29, 2014 7:42 pm

Zelda Thalia

Het is een nette post (de spelling was echt correct!), maar ik kan nou niet bepaald zeggen dat ik er zeer geboeid door was. Dat komt misschien ook door het feit omdat alle aanvallen opeens kei snel achter elkaar kwamen, waardoor ik de draad van de act eigenlijk al snel kwijt raakte. Kort gezegd: je post hield me niet geboeid. Toch vind ik dat je goed je best hebt gedaan en je trots op jezelf mag zijn!

◊ Originaliteit (inhoud): 2
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 2
◊ Schrijfstijl: 4
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 5

Score: 6.5

Kasumi Ashari

Een zeer nette post. Grammatica en spelling waren goed verzorgd, de alinea’s waren makkelijk te volgen en de combinaties die je gebruikte waren vrij interessant. Ook de Pokémon die je koos voor deze Contest leek mij echt een vrij leuke keuze. Al bij al vind ik het echt een mooie post!

◊ Originaliteit (inhoud): 4
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 3.5
◊ Schrijfstijl: 5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 5

Score: 9 (9.25)

Lilian Yamaha

Allereerst: een nette post! Als tweede wil ik graag even opmerking dat de reden dat ik bij schrijfstijl lagere punten heb gegeven omdat je soms woorden vergat te schrijven in je post of een woordje dat niet helemaal juist was. Qua combinatie van aanvallen heb ik niet veel op te merken, want die waren leuk om te zien.

◊ Originaliteit (inhoud): 3.5
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
◊ Schrijfstijl: 3.5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 4

Score: 7.5

Ceder Winter

Het is een mooie post, echt waar. Het is leuk om te lezen hoe je Ceder’s zenuwen beschrijft en ook de zenuwen van de Pokémon. De combinatie van aanvallen vond ik mooi, je grammatica en spelling waren ook goed verzorgd. Alles was duidelijk en goed omschreven.

◊ Originaliteit (inhoud): 5
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
◊ Schrijfstijl: 4.5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 5

Score: 10 (9.75)

Chiaki Tuda

Je post boeide me niet zozeer als ik in eerste instantie gehoopt had. Ik begon een beetje ongeduldig te worden na je tweede alinea. Ik vroeg me echt af wanneer je Contest-post zou komen. Voor spelling en grammatica heb ik anderhalve punt afgetrokken wegens een foutje dat ik onderweg tegenkwam. Ondanks dat je twee eerste alinea’s mijn aandacht voor je uiteindelijke Contest-post een beetje belemmerde, vind ik de indeling van je alinea’s wel mooi en het gebruik van je combinaties bracht wel een bepaald beeld in mijn hoofd wat mijn aandacht dan wel weer een beetje terugtrok.

◊ Originaliteit (inhoud): 3.5
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
◊ Schrijfstijl: 5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 3.5

Score: 8

Lucas Carter

Het is een nette post, maar ik moet wel zeggen dat het stuk voor je Contest-post mijn aandacht voor de uiteindelijke Contest-post mijn aandacht een beetje afzwakte. Voor mij was het ietsje te langdradig, waardoor ik het laatste stukje even goed moest doorlezen om goed te kunnen begrijpen wat er nu juist stond. Al bij al hebben de combinaties van je aanvallen je eerdere alinea’s voor mij weer een beetje goedgemaakt. Ook vind ik het erg leuk dat je aan het herfstthema hebt gedacht!

◊ Originaliteit (inhoud): 4
◊ Gebruik van combinaties (aanvallen): 4.5
◊ Schrijfstijl: 3.5
◊ Verzorging (grammatica en spelling): 3

Score: 7.5
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Autumn Wind Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Emptyzo nov 30, 2014 4:13 pm

Autumn Wind Contest Presentator
Dat was het dan! De strijd is gestreden en de punten zijn binnen!

1. Ceder Winter ;; 9,7
2. Kasumi Ashari ;; 8,5
3. Lilian Yamaha ;; 7,5
Chiaki Tsuda ;; 7,5
Lucas Carter ;; 7,5
4. Zelda Thalia ;; 6,75

En dat betekend dat de winnaar van de Autumn Ribbon is:
C E D E R .x. W I N T E R
Autumn Wind Contest 9k4fuw
Autumn Wind Contest B7A4cl5

Van harte gefeliciteerd!

Over de uitslag van de contest kan niet worden gecorrespondeerd.

_________________
Autumn Wind Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Autumn Wind Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Autumn Wind Contest Autumn Wind Contest Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Autumn Wind Contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Viridian City :: Contesthal-