Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Sylvia Evans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sylvia Evans
Sylvia Evans


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 41
Poképoints : 15
Reputatie : 28
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15
Pokémon:
Sylvia Evans Vide
BerichtOnderwerp: Sylvia Evans Sylvia Evans Emptyvr sep 20, 2013 10:32 pm

Naam:Sylvia Evans.
Leeftijd:12
Geslacht:Meisje.
Woonplaats Vermillion City.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer.
Familie:
moeder || Naomi Evans (30)  
broer || Mark Evans (14)
---------
oom || Satoshi Kanbara [38] –Deceased-
tante || Luna Kanbara- Carter (36) –Deceased-
neef || Taichi Kanbara (15)
neefje || Akito Kanbara [7]
nichtje || Rica Kanbara [7]
---------
vader || Lucas Carter (32)
opa || Ruben Carter (62)
oma || Amy Carter- Andersen [52]
----


Uiterlijk:
Sylvia heeft korte, blonde haren, waarvan twee plukken langs haar gezicht hangen, en grote groene ogen die bij veel mensen opvallen bij haar, omdat haar broer Mark donkerblauwe ogen heeft. Daarbij  is  ze nogal klein voor haar leeftijd, ook al vindt ze zelf van niet als haar stiefbroertje haar daarop wijst. Verder draagt ze kleding en schoenen die haar comfortabel zitten, want het interesseert haar maar weinig of ze er als een meisje of als een jongen bijloopt; het maakt haar niet uit zolang zij het maar prettig vindt zitten.
Karakter:
Sylvia is totaal het tegenovergestelde van haar broer. Waar Mark weer onzeker is over zijn beslissingen, is Sylvia totaal niet bang om een risico te nemen, omdat ze een grote mond heeft.  Dit komt omdat ze vroeger toen ze klein was te vaak aan de zijde van haar grote broer heeft gestaan, die niet bang om het voor zijn kleine zusje op te nemen. Vooral wanneer ze een grote mond opzet tegen iemand probeert ze te laten zien dat ze niet meer het mikpunt is voor pestkoppen. Buiten dat heeft Sylvia een zachtaardige kant die ze alleen vrijgeeft aan haar vrienden, Dodger en broer, welke ze nog elke dag erg mist.

Like's:

  • Dodger, de Growlithe.
  • Mark en Erik.
  • Haar broer plagen

Dislike's:

  • Haar ouders.
  • Clefairy.
  • Gewonde Pokémon.


Pokémon:

Sylvia Evans 058
Dodger || Growlite ( ♂)
Dodgers moves: Ember || Bite || Roar.

Sylvia Evans 001
Felix || Shiny Bulbasaur (♂)
Felix's moves: Tackle || Growl || Vine whip || Leech Seed.

Geschiedenis:
Sylvia werd als tweede geboren in het Evans gezin. Ze werd liefdevol ontvangen door haar twee jaar oudere broer; Mark, vader en moeder. Veel van haar echte vader kreeg ze niet meer mee, omdat hij twee jaar na haar geboorte hun moeder verliet. De twee kinderen raakte wat op de achtergrond, omdat hun moeder het allemaal moest verwerken, maar Sylvia was niet helemaal alleen. Haar broer was altijd in de buurt om haar gezelschap te houden, ook al was Sylvia toen nog maar net twee en Mark vier jaar. Net als haar broer groeide ze vrij normaal op samen met hun moeder, die er alles aandeed om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. De jonge vrouw werkte drie dagen Fulltime in een klein fastfood restaurant in Vermillion City, waardoor Sylvia gedwongen op het kinderdagverblijf terecht kwam; een jaar voordat ze naar school ging. Sylvia vond het geweldig om kinderen van haar leeftijd te ontmoeten om mee te spelen en omdat ze veel contact legde met andere kinderen, had ze aardig wat vriendjes en vriendinnetjes. Maar toch was ze altijd weer blij als het meisje naar huis mocht, zodat ze weer met Mark kon spelen. Het was vrij logisch toen ze op haar vierde jaar voor het eerst naar school ging; ze zat op dezelfde school als haar broer. Sylvia was die dag nerveus, maar toen ze eenmaal door had dat het allemaal niets voorstelde, kon ze met een gerust hart haar moeder loslaten. Daar ontmoette ze ook de twee jaar oudere Erik, Marks beste vriend, op het schoolplein toen ze haar broer opzocht tijdens de pauze. Meteen werden Erik en Sylvia vrienden, die het meisje op een gegeven moment ook als broer ging zien. Ook rond deze leeftijd kwam ze voor het eerst in aanraking met een Pokémon. Indirect, omdat het toentertijd gewond was en het wezentje veel rust nodig had. Mark en Erik waren die dag samen buiten voetballen, maar omdat het meisje niet lekker was besloot ze thuis te blijven. Ze lag die ochtend op de bank tv te kijken toen het meisje opeens de voordeur open hoorde gaan en de stem van haar broer en Erik hoorde. De twee jongens hadden een jonge Pikachu mee naar huis genomen, die gewond was en dus verzorging nodig had. Dat was voor het eerst dat Sylvia iets begon te voelen voor deze wezentjes. Net als haar broer, die zijn uiterste best deed om de Pikachu beter te maken.

Er zat ook een minder leuke kant aan Pokémon; waar ze achter kwam toen ze een oude poster van de drie starters tegenkwam in haar kamer. Sylvia vroeg aan haar moeder wat die poster inhield en die legde uit dat, als ze oud genoeg was, Sylvia in Pallet Town een starter kon halen bij Professor Oak om later op reis te gaan. Eerst leek het haar fantastisch om door Kanto te reizen met Pokémon, maar ze besefte dat Mark al een Pokémon had en bijna oud genoeg was. Haar grootste angst was op dat moment dat Mark haar zou verlaten en dat wilde ze niet, maar dit vertelde ze echter niet aan hem of haar moeder, uit angst dat ze boos zouden worden. Toen Sylvia eenmaal negen was en Mark elf besloot de jongen om op reis te gaan. Op de dag voor zijn vertrek hadden Mark en haar moeder een heftige ruzie met elkaar. Haar moeder wilde absoluut dat Pikachu thuis zou blijven en dat Mark een normale starter meenam, maar dit wilde de jongen natuurlijk niet. In eerste instantie had Sylvia nog hoop dat, als Mark Pikachu niet mee mocht nemen, hij alsnog thuisbleef, maar dat was toch niet het geval. Mark vertrok de volgende ochtend alsnog met een Squirtle genaamd ‘Flynn’. Het was duidelijk dat haar broer niet wilde vertrekken zonder zijn Pikachu, waardoor het kleine meisje te doen had met Mark. Na het abrupte afscheid met haar broer waarbij gehuild werd, had ze door dat Pikachu zich ongelukkig voelde. Dit brak haar hart en ondanks dat haar broer nu vertrokken was, hield ze nog steeds van Pokémon. Er was duidelijk een band tussen Mark en zijn Pikachu, wat ze al vanaf het begin had gezien. Sylvia wilde die twee kosten wat het kost herenigen met elkaar. Op het moment dat haar moeder het huishouden ging doen, opende het meisje de deur voor het gele wezentje, zodat hij Mark kon op zoeken. Even keek de Pikachu haar vragend aan, maar toen ze zei dat hij mocht gaan, verdween Pikachu; die later omgedoopt werd tot ‘Toby’.

Nu Sylvia de enige thuis was, begon ze zich te vervelen en bracht ze hele dagen in de straten van Vermillion door samen met haar beste vriend Erik. Die haar na het vertrek van Mark had opgevangen, ze deden eigenlijk alles wat ze altijd al deden maar dan zonder Mark. Samen gingen ze naar de hangplek om naar de Butterfree te kijken of te ravotten met de Growlithe en Pikachu van Erik. Op een dag toen de jongen haar naar huis bracht, zag Sylvia haar moeder met een man aankomen lopen. De twee volwassene liepen hand in hand en voor het eerst voelde ze opeens een raar gevoel in haar buik dat ze niet kon plaatsen… ze voelde zich ergens gekwetst dat de vrouw haar niks liet weten, noch haar broer. Sylvia was razend toen haar moeder haar ook nog verbood om haar broer hierover te schrijven; ze had geen geheimen voor haar broer en dat wilde ze ook niet. Ze accepteert haar stiefvader nog steeds niet vanwege deze rede. Vlak voor Sylvia’s tiende verjaardag en voordat Danny met zijn twee zoontjes in huis trok, kwam Mark thuis. Hij bleek zijn enkel te hebben verstuikt met voetbal en had besloten om even thuis bij te komen van alles en zijn voet rust te geven. Mark zag meteen dat er wat met zijn zusje aan de hand was. Ze was niet meer het meisje die hij kende van vroeger. De vrolijke twinkeling die ze altijd in haar ogen had, was verdwenen.

Algauw legde Sylvia uit aan de jongen hoe het zat en Mark werd kwaad op zijn moeder, die even later ook binnenkwam met Danny en zijn zoontjes. Hun moeder flipte eerst over het feit dat Toby bij hem was, maar Mark liet zich niet van de wijs brengen en riep kwaad dat ze een waardeloze moeder was door Sylvia te verwaarlozen. Hierop volgde een heftige ruzie tussen moeder en zoon, wat ervoor zorgde dat Mark wegliep. Het koste Sylvia veel moeite om haar broer opnieuw te zien vertrekken. Ze was boos op Danny, maar vooral op haar moeder. Sylvia begon zich te verzetten tegen haar ouders, werd brutaler door een grote mond te geven, begon haar stiefbroer Vince te pesten en bovenal richtte ze zich nu veel meer op haar reis dan ooit te voren. Toen bleek dat haar moeder en Danny plannen hadden om te gaan trouwen, werd haar gedrag erger. Dankzij Erik ontmoette ze haar eerste Pokémon; een jonge Growlithe die ze Dodger noemde. Deze Pokémon kende al aardig wat sterke aanvallen, maar had nog veel te leren. Toch was Sylvia vastbesloten om haar reis te beginnen met deze vuursoort, een veel beter Pokémon dan een Charmander, Bulbasaur of Squirtle. Haar besluit stond vast en ze besloot, zodra ze elf werd, weg te gaan. Net als Mark, die ze wilde vinden. Op het punt dat haar moeder en zijzelf nog een ruzie hadden gehad, had Sylvia haar spullen voor haar reis weten te bemachtigen met hulp van haar beste vriend; Erik. Een paar maanden later na de heftige ruzie tussen haar, Mark en haar moeder was ze het zat  en nadat Mark twaalf was geworden, werd Sylvia uiteindelijk elf. Dit was het moment waarop ze had gewacht. In de nacht van haar elfde verjaardag liep Sylvia weg van huis, samen met Dodger. Haar belangrijkste prioriteit was dus Pallet Town bereiken, voordat haar moeder doorhad dat ze weg was. Met deze instelling verliet ze het huis na afscheid te hebben genomen van Erik.

En Verder:..

-Sylvia is vroeger veel het slachtoffer geweest van pesterijen, Mark was dan altijd in de buurt om haar te helpen en te beschermen, door dit is ze erg gesteld op haar oudere broer.

-Zo heeft ze vroeger vaak huilbuien gehad, nu echter heeft ze daar nog wel  wat last van maar minder als toen ze kleiner was.

-Vaak ging Sylvia dan met Mark een ijsje halen zodat ze daarna naar hun hangplek gingen om naar de Butterfree te kijken.

- Ondanks dat zij en Mark een sterke band hebben zijn het nog steeds broer en zus, die elkaar altijd wel eens een beetje plagen.

-Sylvia heeft niet echt een favoriete Pokémon maar als ze zou moeten kiezen; zijn haar favoriete Pokémon toch Pikachu en Growlithe.

-Ze wilt daarom zélf ook een Pikachu aan haar team toevoegen.


Laatst aangepast door Sylvia Evans op ma feb 02, 2015 8:47 pm; in totaal 23 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Sylvia Evans Vide
BerichtOnderwerp: Re: Sylvia Evans Sylvia Evans Emptyvr sep 20, 2013 10:37 pm

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Sylvia Evans Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Sylvia Evans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-