Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 A Draw [+Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptydo dec 05, 2013 5:36 pm

DEVON
De vroege zonnestralen wierpen langgerekte schaduwen over de grond en twee bewegende levensvormen baanden zich een weg door het bloemenveld. Een jongeman met zijn Venonat kwamen uiteindelijk tot stilstand en Devon plofte neer in een kluitje uitgedroogd gras. "Wat een eind.." Zuchtte hij en Faye hopte naar een bosje bloemen en begon er wat mee te spelen. Gisteren had Hasard zijn vleugel wat verwond, omdat hij zijn spier had verrekt terwijl hij Callum een klap had willen verkopen, dus hij was achtergebleven in het Pokemon Center. De Slowpoke en Farfetch'd waren geen vrienden, nee. Zelfs Faye was nu meer een vriend geworden van de vogelpokemon. De Venonat was onverschillig over wie haar aardig vond of niet en ging dus gewoon verder met waar ze mee bezig was. Omdat er weer een Contest onder weg was, had Devon besloten weer even uit de drukke stad te gaan en even te trainen.

FAYE
Nadat ze de kleurige aroma's allemaal had opgeslagen zag ze achter zich een roze pokemon. Nieuwsgierig draaide ze zich om en staarde recht in de ogen van Callum, de nieuwe pokemon. Hij was niet zo sterk als zij en Hasard, maar was een volhouder. Langzaam, maar ontzettend willend om sterker te worden. Dat waardeerde ze wel aan hem, dat én hij was niet zo'n opscheppertje als die Farfetch'd. "Weet je wat een training is?" Vroeg ze met een neutrale stem aan de Slowpoke die traag zijn kop schudden. "Devon zal ons gaan trainen, zodat we onze aanvallen beter kunnen gebruiken in een gevecht of een Contest, snap je?" Het bleef even stil, maar Callum knikte uiteindelijk, met hetzelfde trage tempo. Devon wenkte de twee pokemon en liet ze beginnen. Beide pokemon beschikten over psychische krachten, dus konden ze die tegen elkaar gebruiken.

Hun Trainer liet hen naar beide kanten van het veld gaan en liet ze tegenover elkaar staan. De eerste opgave was om hun krachten tegen elkaar te gebruiken. Devon rende nog snel naar beide pokemon en trok een streep met zijn schoenen, ongeveer een meter achter hen en liet ze toen van start gaan. Faye gebruikte haar Confusion en ook Callum zette dezelfde aanval in. De Venonat voelde een onzichtbare kracht op haar gebruikt worden en gleed een paar centimeter over de grond. Callum zou meer gewicht hebben en dus niet zo snel naar achter geblazen worden, dus moest zij meer wilskracht gebruiken. De Venonat verscherpte haar blik en haar twee kleine voorpootjes kneep ze samen. Verderop zag ze dat Callum moeite begon te krijgen en langzaam naar achteren gleed. Om haar Confusion extra kracht bij te zetten deed ze een stap naar voren en zag Callum's geschokken blik. Toen zag ze plots dat zijn ogen meer begonnen op te lichten en de Slowpoke deed verrassend passen naar voren en zij, ja, gleed met een grote snelheid naar achteren. Waar was plots die kracht vandaan gekomen? De Venonat moest moeite doen om zich nog overeind te houden en bleef een paar decimeter voor de streep nog staan. Vermoeidheid kroop over haar heen en ze gaf haar Confusion nog een extra zetje. Callum leek ook al wat uitgeput te zijn, maar opgeven? Nee. Even nam Faye de tijd om uit te rusten, omdat Callum zich ook even niet verroerde. En toen, toen nam ze haar kans. Ze zette zich af van de grond en zag dat Callum dit ook deed. De twee pokemon naderden het midden van de strook en stonden uiteindelijk oog in oog. De twee zetten beiden hun Confusion weer in en door de onzichtbare kracht, die van een korte afstand botste, vlogen ze beiden achteruit.

Toen Faye zich overeind hief, zag ze dat ze de streep grotendeels was gepasseerd en Callum bevond zich er ook achter. Een gelijkspel dus. Devon gaf beide pokemon een compliment en ze kregen een kleine pauze om uit te rusten. Faye hupte vrolijk naar de Slowpoke toe en gaf hem een klein schouderklopje. "Je doet het goed."
Terug naar boven Ga naar beneden
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptyvr dec 06, 2013 5:34 pm

Vandaag was één van die zeldzame dagen dat Lillian de manege en al het werk even helemaal zat was en het reizen ontzettend miste. Op die paar dagen die ze in het jaar had, zadelde ze Twister op, stopte Vera in de zadeltas en riep Jolt, waarop ze er met haar Pokémon vandoor ging. Dit keer had ze echter een extra Pokémon bij haar, namelijk Fay. Ze had eerst de kleine Ponyta in haar Pokéball willen laten, maar toen had ze besloten dat het goed voor haar zou zijn om zelf te rennen. Op die manier zou ze haar overtollige energie kwijt kunnen en ook wat kunnen doen aan haar conditie. Lillian wilde echter voorkomen dat de kleine Ponyta er vandoor zou gaan, en dus had ze het paardje een halster omgedaan en daaraan een lang touw geklikt. Het uiteinde van het touw zat vast aan het zadel van Twister, zodat de Rapidash de Ponyta kon afremmen wanneer deze te hard ging of er vandoor wilde gaan. Lillian sprong op haar Paardpokémon, gaf been en de Pokémon rende voorwaarts. Fay, voortgesleurd door het lange touw, zwaaide even met haar hoofd, maar rende toen vrolijk met haar moeder mee. Lillian haalde het touw wat binnen, om te voorkomen dat het zich om de benen van het jonge paard zou wikkelen en ze zou vallen.

Lillian zette koers naar de Flora Fields. Het was alweer een tijdje geleden dat ze door Kanto had gereisd en dus trok ze verder land inwaarts. Hoe zou het zijn in Lavander? En in Celadon? De steden had ze al zo lang niet meer bezocht! Sinds ze twee jaar geleden de manege had geopend was ze alleen maar aan het werk geweest. Niet dat ze dit erg vond hoor, nee, ze hield van haar werk en de manege was echt haar droom geweest, maar heel af en toe miste ze het reizen. De hoeven van Twister klepperden op het pad, net als de kleine hoefjes van Fay. Jolt rende aan haar linkerzijde; zijn zachte tred was nauwelijks hoorbaar. Even gluurde ze achter zich en ze zag dat Vera de Vulpix haar kopje al uit de tas had gestoken om wat frisse lucht op te snuiven. Ja, stiekem misten haar Pokémon het reizen ook wel. Misschien moest ze gewoon wat vaker vrij nemen van haar werk. Bryan kon de manege ook prima leiden zonder haar. Ze moest gewoon eens in de zoveel tijd een weekje vrij nemen en dan op reis gaan door Kanto. Misschien kon ze wat Trainers onderweg uitdagen. Mocht je de Gymleiders eigenlijk ook uitdagen als je de badge al had? Een vriendschappelijk gevecht mocht vast wel.

De wind speelde met haar haren en blies ook af en toe een herfstblad in haar gezicht. De vrouw hield Twister wat meer in, zodat deze wat vaart minderde en over ging naar een vlotte draf. Fay was het niet eens met deze snelheidsmindering, rende hen voorbij en begon wild aan het touw te trekken. 'Hooo,' sprak de blonde vrouw rustig terwijl ze Twister nog verder af remde om tegendruk te bieden op de trekkende Ponyta. Fay worstelde hard, ook al hinnikte en brieste Twister naar haar in een poging haar kind te kalmeren. Plotseling gaf de Ponyta een krachtige ruk aan het touw, waardoor het opeens brak. Zeer verrast door de kracht die de jonge Pokémon nu al bezat, duurde het even voor ze besefte dat haar Pokémon er vandoor ging. 'Jol, Jolteon!' riep Jolt, welke haar wakker schudde met zijn geblaf. De vrouw knikte, spoorde Twister weer aan en zette de achtervolging in. Jolt spurtte voor haar uit, hij was haast nog sneller dan de Rapidash, maar dit duurde nooit erg lang. Jolt mocht dan wel al jaren getraind hebben in het bijhouden van Twister, de Rapidash zou altijd sneller zijn dan hij. Lillian richtte haar ogen op de kleine Ponyta in de verte. Als ze maar niemand omver rende..

OOC: Hoi Soof! =D
December Post-NaNo 3#: +654 (2.320/50.000)
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptydi dec 10, 2013 5:20 pm

DEVON
Beide pokemon hadden duidelijk hun uiterste geleverd en daar was hij meer dan trots op. Contests zouden met wat sterkere pokemon natuurlijk makkelijker zijn, maar Devon wilde zich meer bezig houden met het trainen van hun aanvallen zelf. Faye en Callum kwamen naar elkaar toe en leken even op te gaan in een gesprek. Wat uitgeput strekte de jongen zijn armen en richtte zijn groene ogen op het veld zelf. Erg vredig. Bijna goed genoeg voor een dutje. De jongen grijnsde. Misschien in de lente of de zomer, nu in de herfst leek het hem wat te.. modderig. Plots hoorde hij een vreemd geluid. De jongen draaide zich om en wist nog net uit de weg te springen voor een Ponyta die hem omver had kunnen halen. Door nog wat snelle stapjes wist hij zijn evenwicht te bewaren en niet op de natte grond te vallen.

CALLUM
Langzaam verscheen er een luie grijns op zijn lippen en tikte hij de Venonat aan met zijn staart. Zij zag er veel rustiger uit dan die Farfetch'd, die zijn mond nog wel eens voorbij praatte. Het getrappel van hoeven bereikte zijn oren en langzaam draaide hij zijn kop om. Precies op dat moment zag hij een bleke poot voor hem op de grond komen. Sneller dan hij had verwacht sprong hij achteruit en zag de vlammende staart van de Ponyta in zijn ooghoeken. Callum zette een frons op zijn gezicht en zwiepte toen een keer geïrriteerd met zijn staart. Zonder erbij na te denken vuurde hij een Water Gun af op de pokemon die bijna op hem was gestapt. Kon ze niet uitkijken?!

OOC; Hey Li! C:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptyma dec 16, 2013 2:08 pm

Lillian: ‘Sneller Twister, sneller!’ spoorde ze haar Rapidash aan, waarop de Pokémon hinnikte en nog meer gas gaf. Waarom was die kleine Ponyta dan ook zo snel? Gelukkig lukte het hen om Fay wat in te halen, maar toen zag Lillian nog meer mensen verschijnen. Een jongen en zijn twee Pokémon waren op het veld aanwezig. ‘Kijk uit!’ riep de vrouw in de hoop de jongen te waarschuwen zodat hij op tijd opzij kon stappen om te voorkomen dat de Ponyta over hem heen zou denderen. Gelukkig draaide de jongen zich net op tijd om en kon hij aan de kant springen. ‘Dat scheelt weer,’ mompelde de vrouw, maar het gevaar was nog niet geweken. Voor Fay althans. De Ponyta stormde voor bij twee Pokémon, waarvan er één een Slowpoke was. Lillian haar ogen werden groot toen ze zag dat de Pokémon zijn bek opende en een Water Gun op Fay af wilde vuren. ‘Nee! Niet doen!’ gilde Lillian. Fay was nog maar jong, één Water Gun zou haar meteen uitschakelen. Aan de andere kant zou haar kleine dan wel meteen stil staan.

Jolt: Zo snel als hij kon rende de Jolteon achter Fay aan. Waarom moest die kleine nou voor zoveel problemen zorgen? Hij snoof. Zie je wel? Kinderen brachten niets anders dan problemen. Jolt zag dat Fay in de verte bijna een jongen en zijn twee Pokémon omver liep en schudde zijn kop. Jeugdige arrogantie, dat was het. Plotseling hoorde hij Lillian gillen. Verward keek hij om zich heen en zag toen de Slowpoke en zijn wateraanval. ‘Stop!’ gromde de Jolteon, maar het was al te laat, de aanval verliet de mond van de Slowpoke, net op het moment dat Jolt op hem af sprong om hem omver te beuken. De Slowpoke had hem echter wel op een idee gebracht. Snel sprintte de Jolteon achter de Ponyta aan, welke al duidelijk moe begon te worden, want ze rende al langzamer. Zodra hij dichtbij genoeg was, verlamde hij haar met een zwakke aanval. De Ponyta struikelde over haar nu niet meer bewegende benen en viel op de grond. Jolt ging tevreden bij haar staan keek naar beneden. ‘Moeilijk hè, luisteren.’

Lillian: Opluchting schoot door de vrouw heen toen de Water Gun van de Slowpoke Fay mistte en ze knikte tevreden toen ze zag dat Jolt kort daarna Fay had verlamd. Ze hield Twister in en keek naar de jongen die ze net was gepasseerd. ‘Sorry daarvoor, is alles goed met je?’ Ze keek de jongen en zijn Pokémon verontschuldigend aan. Hopelijk was hij niet al te boos. De jeugd van tegenwoordig was namelijk nogal snel op zijn teentjes getrapt.

OOC: December Post-NaNo 19#: +440 (9.193/50.000)
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptyma dec 30, 2013 2:14 pm

DEVON
Toen hij zich omdraaide naar zijn pokemon, die in orde leken te zijn, zag hij dat Callum niet heel erg blij was met het plotselinge bezoek. Een sterke straal water verliet zijn mond en Callum pakte zijn Slowpoke gelijk op na die actie. Oh nee.. Callum keek hem met twee zeer onschuldige ogen aan en zwiepte wat met zijn roze staart. "Je weet dat dit geen wilde pokemon was, eh?" Zei Devon op een soort ouderlijke toon, maar Callum bleef hem met die blik aankijken. Uiteindelijk kon Devon zijn gezicht niet meer in een plooi houden en zette hij de Slowpoke weer op de grond. Deze gaapte wat en liet zich op de grond vallen. De Ponyta werd gelukkig niet geraakt, want vanuit het niets was een Jolteon verschenen die haar had verlamd. En ja hoor, al snel verscheen de Trainer [?] van de Ponyta, op een Rapidash. Devon keek er even met grote ogen naar. Wow.. ‘Sorry daarvoor, is alles goed met je?’ Vroeg de vrouw vervolgens. Devon haalde zijn schouders wat op. "Ja hoor, maar ik denk dat Callum degene is die zich moet verontschuldigen." Grijnsde hij dwaas en tikte de roze pokemon met zijn schoen aan. "Maar is alles goed met.. uw Ponyta?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptydi jan 21, 2014 2:50 pm

Lillian: Lillian voelde nog meer opluchting toen de jongen verklaarde dat alles goed was, en dat zijn Slowpoke degene was die zich moest verontschuldigen. Lillian glimlachte even. ‘Ach, het geeft niet. Ik zou ook boos zijn als iemand mij zomaar omver liep.’ Ze richtte haar ogen op de verlamde Fay toen de jongen vroeg of alles goed ging met haar Ponyta. ‘O ja hoor, die voelt zich straks vast weer beter.’ Ze pakte de Pokéball van Fay uit haar zak en liet de jonge Pokémon terugkeren. ‘Ze had alleen besloten dat het zo veel leuker zou zijn om er vandoor te gaan dan om te luisteren,’ voegde de vrouw eraan toe. Ze keek nog even naar de Pokéball van Fay en stopte hem toen terug in haar jaszak.

Jolt: Tevreden keek Jolt naar zijn plan, dat perfect leek te slagen. Fay lag verlamd op de grond en Lillian kon hem nu heel gemakkelijk terug laten keren in zijn Pokéball. Zo, dat hadden ze ook weer gehad. Rustig trippelde de Jolteon terug naar zijn Trainster en de jongen waar ze nu mee stond te praten. Twister keek wat bezorgd, waarschijnlijk vanwege Fay, maar de Jolteon stelde haar gerust. ‘Maak je geen zorgen, morgen voelt ze er niks meer van.’ De Rapidash knikte langzaam. ‘Dit was gewoon een heel wijze les voor haar,’ voegde Jolt er wijs aan toe en Twister grinnikte even, iets wat voor een Rapidash heel vreemd klonk. Jolt ging zitten en keek van Lillian, naar de nog onbekende jongen, naar diens Pokémon. ‘Sorry dat ik je omver wilde beuken,’ sprak hij tegen de Slowpoke, ‘Ik wilde enkel voorkomen dat je Fay zou verwonden. Ze is nog maar een jonge Pokémon. Die wateraanval had haar fataal kunnen zijn.’

Lillian: De vrouw glimlachte naar Jolt toen deze zich weer bij hen voegde en keek naar de jongen naast haar. ‘Nogmaals sorry.’ Ze glimlachte, want ze wist wel dat de jongen net had gezegd dat zijn Pokémon degene was die sorry moest zeggen, maar Lillian vond dat zij verantwoordelijk was voor de situatie, aangezien Fay haar Pokémon was. ‘Jonge Pokémon zijn gewoon nogal onvoorspelbaar.’ Ze glimlachte en stak toen haar hand uit naar de jongen. ‘Ik ben trouwens Lillian, Lillian Yamaha. En wie ben jij?’

OOC: Sorry voor het trage antwoord Soof!
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptydi feb 11, 2014 8:02 pm

DEVON
‘O ja hoor, die voelt zich straks vast weer beter.’ Deovn haalde opgelucht adem. Het laatste wat hij zou willen was een uitgeschakelde of gewonde Ponyta op zijn geweten. Het energieke beestje, nou ja nu niet echt meer, werd teruggekeerd in haar Pokeball. ‘Ze had alleen besloten dat het zo veel leuker zou zijn om er vandoor te gaan dan om te luisteren,’ Devon grijnsde onschuldig en keek even naar zijn Slowpoke, die genaderd was door de Jolteon. Als Callum maar niet zo sacherijnig zou doen.. ‘Nogmaals sorry.’ Hij richtte zijn groene ogen weer op de mevrouw en hief zijn hand op in teken dat het echt niet erg was. ‘Jonge Pokémon zijn gewoon nogal onvoorspelbaar.’ Een hand werd naar hem uitgestoken en vrolijk schudde hij deze. ‘Ik ben trouwens Lillian, Lillian Yamaha. En wie ben jij?’ Lillian dus.. "Devon Garvey, aangenaam u te ontmoeten, Lillian." Glimlachte hij. "En het is echt niet erg, ik vond het wel cool om een keer een Rapidash in het echte leven te zien." Grijnsde hij en keek naar het grote paard met de vlammende manen.

CALLUM
Het vurige veulen verdween in haar Pokeball en Callum snoof wat. Hopelijk kwamen er geen nieuwe botspartijtjes bij. ‘Sorry dat ik je omver wilde beuken,’ Traag draaide hij zijn kop om en zag de andere pokemon bij hem komen staan. Callum fronste langzaam. Een.. excuus? ‘Ik wilde enkel voorkomen dat je Fay zou verwonden. Ze is nog maar een jonge Pokémon. Die wateraanval had haar fataal kunnen zijn.’ Voor een moment verscheen er een schuldige glans in zijn ogen, maar die maskeerde hij snel met een neutrale blik. "Excuses aanvaard." Sprak hij met een trots toontje. "Is ze altijd zo druk?" Hij wierp een blik op de verdwenen pokeball en beet op zijn lip en draaide zijn kop weer om naar de Jolteon. "Toch ook een beetje sorry van mijn kant.." Mompelde hij geheel tegen zijn zin in, maar hij had bijna zo'n jonge pokemon aangevallen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Emptyvr feb 14, 2014 12:54 pm

Lillian: De jongen nam haar hand gelukkig aan en stelde zichzelf voor als Devon Garvey. Hij zag er vriendelijk uit en dat stemde Lillian goed. ‘Ik vond het wel cool om een keer een Rapidash in het echte leven te zien.’ Lillian grinnikte en klopte Twister op haar hals. ‘Ik heb er nog veel meer staan op mijn manege, als je er nog meer wilt zien.’ Ze knipoogde even naar de jongen en keek toen toe hoe Jolt met de Slowpoke van Devon in gesprek ging. Voor de zoveelste keer vroeg de vrouw zich af waar Pokémon het toch allemaal wel niet over zouden hebben. Zouden ze klagen over hun Trainers? Of juist pronken en trotse verhalen vertellen? Ze schudde even lichtjes haar hoofd. Ze zou het nooit weten, tenzij professor Oak opeens een Pokémonvertaalmachine zou bedenken, wat lang kon gaan duren aangezien de man vooral met de Pokémon zelf bezig was.

Jolt: De Slowpoke leek zijn soort eer aan te doen door heel traag naar hem te kijken en te antwoordden. Hij nam zijn excuses echter wel aan en dat was fijn. Jolt knikte. ‘Fijn, dank je wel.’ Hij grinnikte even. ‘Ja, ze is altijd zo druk. Ze is nog maar een half jaar oud, dus nog heel erg jong.’ Hij glimlachte, wierp even een blik op Lillian en knikte toen dankbaar toen ook de Slowpoke zijn excuses aanbood. ‘Het is al goed, ik zou ook zo hebben gereageerd als ik bijna omver was gelopen.’ Hij glimlachte. ‘Ik ben trouwens Jolt en dat is Twister,’ hij gebaarde naar de Rapidash waar Lillian op zat. ‘En wie ben jij?’

Vera; Zo rustig als de reis was begonnen, zo heftig was hij na een paar minuten al geworden. Zodra Fay er vandoor was gegaan, had Vera zich terug getrokken in de zadeltas waar ze altijd in zat, om te voorkomen dat ze eruit zou vliegen tijdens deze wilde achtervolging. Inmiddels stonden ze alweer een tijdje stil en eigenlijk vroeg de Vulpix zich af wat er aan de hand was. Nieuwsgierig duwde ze met haar neus de flap van de zadeltas omhoog en stak haar kopje naar buiten. Wat ze zag, was een jongen met een Slowpoke en een Venonat, welke in gesprek waren met Lillian en Jolt. Fay zelf was in geen velden of wegen te bekennen. ‘Waar is Fay?’ vroeg Vera, waarop Twister haar hoofd en nek boog om haar aan te kijken. ‘Terug in haar Pokéball. Jolt heeft haar verlamd, zodat hij haar kon vangen.’ De Rapidash klonk wat somber. Niet zo raar natuurlijk, want de Ponyta was nog altijd haar kind.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
A Draw [+Open] Vide
BerichtOnderwerp: Re: A Draw [+Open] A Draw [+Open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A Draw [+Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2014-