Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [PRIVE] Orders are orders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
[PRIVE] Orders are orders Vide
BerichtOnderwerp: [PRIVE] Orders are orders [PRIVE] Orders are orders Emptywo jul 30, 2014 2:32 pm

Zinan wandelde door Saffron City, zijn blik gleed over de mensen. Het was druk in de stad, maar ondanks dat liep Calliope gewoon naast hem. Ze bleef dicht aan zijn zijde, hoewel dit haast onnodig was. De meeste mensen stapten wel opzij voor de Pokémon. Het was voor Zinan lastig om in te schatten welke mensen wel en welke niet een Pokémon bezaten. In de grote stad werden de meeste Pokémon gewoon in een Pokéball gehouden. Daarom was hij onderweg naar het Pokémon Center. Daar had hij toch de meeste kans om Trainers tegen te komen. Elektrische Pokémon, dat was zijn missie. Toen Zinan enkele weken geleden onderzoek naar Zapdos had gedaan in de bibliotheek van deze stad, had hij niet verwacht dat het hiertoe zou leiden. Het stelen van Pokémon.. Nee, invorderen. Zo moest hij het zien. De kinderen die zich Trainers noemden hadden geen idee van de plannen van Team Ayumu. Geen idee van Nights ideeën.

Zinan kon zichzelf goed vinden in het denkbeeld van Night. De krachten van Pokémon werden verkwist. Ze werden enkel voor gevechten gebruikt, als een soort veredelde Gladiatoren. Het was primitief. Waarom zou je Vuurpokémon niet gebruiken in smelterijen of Waterpokémon voor irrigatie? Mensen waren kortzichtig. Zinan zuchtte even. Toen liet hij zijn hand in zijn zak glijden en haalde hij er een klein apparaatje uit. Het was een soort sonar, met een raster en golfjes die vanuit het centrale punt uitwaaierden en in de hoeken verdwenen.

Plots verscheen er een stipje op het scherm en piepte het apparaatje. Zinan keek op en zag dat hij bijna bij het Pokémoncenter was. Op een bankje, in de schaduw van een boom zat een meisje met lange, groene krullen en (belangrijker) een Pikachu op haar schoot. Er zat ook een Ivysaur aan het voeten. Mooi, dat betekende dat ze gen beginner meer was. Hierdoor was de kans ook groter dat de Pikachu een redelijk level had. Zinan wisselde even een blik met Calliope en knikte toen. Met zijn linkerhand viste hij een zwarte Pokéball uit zijn broekzak. "Jongedame," sprak hij, terwijl hij voor het meisje ging staan en de zwarte Pokéball groter liet worden, "Ik moet helaas uw Pikachu confisqueren."

OOC;; En Sora!

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[PRIVE] Orders are orders Vide
BerichtOnderwerp: Re: [PRIVE] Orders are orders [PRIVE] Orders are orders Emptyza aug 02, 2014 3:56 pm

Samen met Sun en Spring zat Sora op een bankje naast het Pokémoncenter. Het was mooi weer vandaag, de zon scheen fel, en dus was het meisje in de schaduw gaan zitten. Hoewel ze de warmte van de zon heerlijk vond, kon het weer de laatste dagen ook flink overdrijven. Ook Spring, wiens blaadjes wat sip naar beneden gingen hangen als ze te lang in de zon zat, vond de hitte net wat té. Gelukkig was het in de schaduw nog wel wat te doen zo en om ervoor te zorgen dat haar Pokémon niet te veel uitdroogde, had ze een flesje water mee. Zo af en toe goot ze dan wat water over haar Ivysaur heen, iets wat de Graspokémon wel kon waarderen. Het was verder rustig op straat. Hoewel het warm was, en er veel mensen op de terrasjes in Saffron zaten, waren er maar weinig mensen onderweg. Die zouden het wel allemaal te warm vinden om te bewegen. Sora was nog wel wat van plan te doen vandaag, maar ze moest eerst wachten tot Karin terug was van haar boodschap. Het meisje sloot haar ogen en genoot even van een koel briesje dat langs kwam waaien. Opeens werd haar rust echter verstoord, eerst door een piepje dat ze ietwat in de verte hoorde en toen opeens door iemand die haar aansprak.

Sora deed geschrokken haar ogen open en keek op naar een man met wit haar, volledig gekleed in het wit, met een Persian aan zijn zijde. De man verklaarde dat hij haar Pikachu kwam confisqueren. 'Wat?' vroeg Sora verbaasd. De man met een vrij duur woord gesproken, een woord dat het meisje niet kende, maar het betekende vast niet veel goeds. Ze keek naar de man voor haar en zag dat hij een zwarte Pokéball in zijn hand had. Ze verstevigde haar grip om de Pikachu op haar schoot, welke boos opkeek naar de man. 'Ik weet niet waar je het over hebt, maar deze Pikachu is van mij,' reageerde ze tegen de man. Onderwijl keek ze de straat in, hopend dat Karin al zichtbaar was in de half verlaten straat. Hoewel ze een Ivysaur en een goed getrainde Pikachu had, had ze toch het gevoel dat ze het zonder haar vriendin niet ging redden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
[PRIVE] Orders are orders Vide
BerichtOnderwerp: Re: [PRIVE] Orders are orders [PRIVE] Orders are orders Emptyzo aug 24, 2014 2:44 pm

Het meisje keek hem erg verbaasd aan. "Wat?" Zinan hield zijn uitdrukking neutraal terwijl hij de zwarte Pokéball liet ronddraaien tussen zijn wit gehulde vingers. Het meisje greep haar Pikachu stevig vast, alsof dat haar zou helpen. "Ik weet niet waar je het over hebt, maar deze Pikachu is van mij," zei het meisje ferm, waarop Zinan lichtelijk glimlachte. "Het lijkt erop dat je de betekenis van het woord 'confisqueren' niet helemaal lijkt te bevatten. Het betekend staatsrechtelijk in beslag nemen. Ik weet dat hij van jouw is, vandaar mijn woordkeuze." Na dit gezegd te hebben gooide hij de Pokéball met een kleine, vlugge beweging naar de Pikachu. De Pikachu verdween in een grijze flits, waarna de Pokéball weer terugvloog naar zijn hand. Zinan maakte een kleine, haast sarcastische buiging. "Hartelijk dank voor uw medewerking." Hij draaide zich om en liep weg, waarbij hij de kleine, zwarte Pokéball in zijn broekzak liet glijden.

OOC;; Godmode Sora en Sun met toestemming!

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[PRIVE] Orders are orders Vide
BerichtOnderwerp: Re: [PRIVE] Orders are orders [PRIVE] Orders are orders Emptyvr sep 19, 2014 11:13 am

De jongeman voor haar praatte met zoveel moeilijke woorden dat Sora het gevoel kreeg dat hij haar belachelijk maakte. Woede borrelde op in haar binnenste terwijl ze de in het wit geklede man aanstaarde. In zijn hand had hij een zwarte Pokéball, eentje die ze nog nooit had gezien, en voor ze het door had, gooide hij de bal naar haar toe. De zwarte bal raakte Sun en in een flits verdween de Pokémon uit haar armen. 'Nee!' brulde Sora, woede en verdriet borrelden in haar op en vochten om voorrang. De man deed alsof hij boog en liep toen bij haar vandaan. 'Geef mijn Pokémon terug!' riep het meisje woedend, waarop ze overeind sprong. 'Spring, grijp hem met je roede!' De Ivysaur hobbelde naar voren, richtte zich op de weg lopende man en liet haar roedes naar voren schieten. De groene ranken naderden de man op topsnelheid, maar als uit het niks verscheen er opeens een Persian ten tonele, welke met een uithaal van haar klauwen de roede opzij sloeg. Een volgende aanval sloeg Spring achteruit, een stofwolk vloog door de straat en in een flits waren de witte man en zijn Pokémon verdwenen. 'Spring, gaat het?' vroeg Sora geschrokken terwijl ze zich op haar knieën naast haar Pokémon liet vallen. Tranen prikten in haar ogen en stroomden niet veel later over haar wangen toen ze de straat door keek. Nergens was nog een spoor van de onbekende man te vinden. 'Sun,' fluisterde ze terwijl de tranen harder begonnen te stromen. Haar Pikachu, de Pokémon uit haar kindertijd, waarmee ze van kleins af aan was opgegroeid, was zomaar bij haar weg gerukt en leek nu voor altijd verloren. Snikkend sloeg het groenharige meisje haar armen over haar Ivysaur heen, har gezicht verbergend in de bladeren op diens rug. Het was voorbij.. Ze was Sun kwijt...
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[PRIVE] Orders are orders Vide
BerichtOnderwerp: Re: [PRIVE] Orders are orders [PRIVE] Orders are orders Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[PRIVE] Orders are orders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City :: Pokémon Center-