Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Painful. [PRIVE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptyvr aug 01, 2014 10:03 pm

Het was weer een heel tijdje geleden sinds dat ze in Saffron City was geweest. De laatste keer was geweest toen ze Kean voor het eerst gekust had en toen ze iets kregen. Daarna was ze de Pewter City Gym gaan uitdagen en nu was ze flink aan het trainen voor de tweede Gym. Ze had al van Kean vernomen dat haar Jolteon de beste keuze zou zijn. Ze had dan zelf bedacht dat Ylvis het beste zou werken in de tweede Gym. Zippo zou namelijk geen goed effect zijn en Star zou een keuze kunnen zijn, maar dan had ze wel meer training nodig. De Pokémon had het kunnen redden in de eerste Gym omdat ze geluk had met haar type. Deze was toevallig heel effectief geweest tegen Brock. Ze liep dan ook trots met de Boulder Badge op zak. Ze had echter ook vernomen van Kean dat deze bij haar volgende gymgevecht aanwezig wilde zijn, iets waar ze nerveus van werd. Kean kon namelijk zo haar tactieken zien en dat kon hij gebruiken tegen haar in zijn gym samen met zijn broer. Ze besloot echter om niets van die angst tegenover Kean te laten merken. Ze waren een koppel en ze zou er maar op moeten vertrouwen dat hij haar niet zou uitlachen of haar slechte tactieken tegen haar zou gebruiken. Wie weet vond hij haar niet eens meer interessant na haar tweede gymgevecht. Ach, ze zou wel zien. Ze had nog tijd genoeg om te trainen. Ze had getraind op Thunders Thunderbolt en zijn Thunder-attack, maar Alexis wist ook wel dat Thunder alleen niet zou werken in de Gym. Ook al leek het makkelijk om Brocks Geodude en Onix te verslaan, dat was het zeker niet. Alexis had wel gemerkt dat haar ervaren Pokémon er zelfs nog veel moeite mee hadden gehad om Brocks Pokémon uit te schakelen. Ze vroeg zich echter af wat de tweede gymleider voor een Pokémon zou hebben. Ze zou ook nog wat op Ylvis' Hypnosis en zijn Night Shade moeten oefenen, want deze waren nog niet goed genoeg om echt te kunnen gebruiken in de tweede Gym. En hij zou sowieso wel wat meer aanvallen moeten leren kennen om de Pokémon te verslaan. Maar dat zou ze dan nog wel zien. Ze had immers nog genoeg tijd om te trainen. Misschien kon ze eerst beter even een bezoekje brengen aan Kean.

Alexis voelde een slecht gevoel opkomen toen ze in het steegje keek. Dit was het steegje waar ze zij aan zij met de tweeling had gevochten tegen een paar rare mannen met enorm sterke Pokémon. Dit was ook het steegje waar ze haar Jolteon een beetje getraind had. Zijn elektrische aanvallen werkten al enorm goed op de elektrische Pokémon die zich hier bevonden. Zo nu en dan daagde er ook een sterke Persian op. Daar had Thunder dan wel wat moeite mee, maar ze deed het om zijn ervaring te verbeteren. Ze besefte dat als er een Pokémon kwam dat ze die nog even kon verslaan met Thunder voordat ze naar Kean zou gaan. Dan zouden ze meer ervaring opdoen immers, toch? Zich van geen kwaad bewust zijnde besloot Alexis zich dus dieper in het steegje te wagen. Thunder liep trouw naast haar en aan haar riem hingen de drie Pokémon: Zippo de Charmeleon, Star de Starmie en Ylvis de Gastly. Het koele briesje liet even haar haren opwaaien. Ze had gelukkig een strakke jeans en een topje aan, dus heel koud had ze het niet. Toch voelde ze een ijzige rilling over haar rug gaan. En dan had je ook nog dat vreemde gepiep dat door de straten weergalmde. Het geluid was irritant, maar omdat het verder zo stil was, was het ook wel een beangstigend geluid. Ach, ze moest zich niet zo aanstellen! Ze had Thunder toch bij zich? Toch voelde de jonge vrouw zich niet op haar gemak terwijl ze zich dieper in Metal Alley waagde. Haar hart sprong in haar keel toen ze opeens twee figuren voor zich zag opdoemen. Meteen moest ze denken aan de man wiens Raichu haar bijna neer gedonderd had als Kean er niet geweest was. Ze voelde zich ongelofelijk dom en stom. Waarom dacht ze in godsnaam dat ze ongeschonden in dit gevreesde steegje kon rondlopen? Ze kon zich beter omdraaien! Net toen ze dat wilde doen waren de mannen al veel te dichtbij en was haar nieuwsgierigheid al veel te erg gewekt. Ze hoorde Thunder laag grommen. 'Wie is daar?' riep ze en tot haar ergernis sloeg haar stem over.

OOC: Zinan & Hiro, jullie mogen komen :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptyza aug 02, 2014 4:24 pm

Zinan liep met een geërgerde uitdrukking door de grote stad. Ten eerste was Saffron absoluut niet zijn favoriete stad. Ten tweede was het hier veel te druk en toeristisch. En ten derde liet zijn gezelschap wat te wensen over. Naast hem sjokte Hiro, een jongen met sluik, zwart haar en een baardje. Zijn hele houding en kledingstijl kwam onverzorgd en onverschillig over. Hierbij stak hij enorm af tegen Zinan, die zoals gewoonlijk in stralend witte kleding rondliep. Een geperste broek, lederen schoenen, een smetteloos overhemd met lange mouwen. Zelfs zijn handen waren in witte handschoenen gestoken. Hij zag eruit als een jongen die zijn hele leven nooit iets had hoeven doen of iets slechts had meegemaakt, maar niks was minder waar. Alleen ging hij dat anderen niet aan de neus hangen.

Enfin, het tweetal liep door de drukke winkelstraat, maar sloegen toen één van de vele, donkere steegjes in. Dit was het punt waar Zinan's expertise ophield en dat van Hiro begon. De jongeman met het zwarte haar liep een halve pas voor Zinan, die het niet erg prettig vond dat hij nu de volgers was. Ach, het zij zo. Hij was niet voor niks aan Hiro gekoppeld voor deze missie. Destiny was niet gek en wist maar al te goed dat Hiro niet vooraan had gestaan toen de intelligentie werd uitgedeeld. Daarnaast had de jongen alleen een Golduck, hoewel Zinan een gerucht had gehoord dat de jongen nu ook in het bezit was van een Magicarp.

Plots stopte Hiro en richtte Zinan zijn blik op de steeg voor zich. Een groezelig, metalen bordje aan de muur vertelde hem dat hij zich in Metal Alley bevond. In de verte stond een vrouw met aan haar zijde.. een Jolteon! Zinan grijnsde. "Soms worden dingen je toch gewoon in het schoot geworpen," merkte hij op. Hij liep weer naar voren, met Hiro op zijn hielen. De vrouw stond onderhand stil en leek zich bewust van de nijpende situatie. "Wie is daar?" riep ze hen toe, waarbij haar stem oversloeg. Zinan glimlachte minachtend. Calliope, die zoals gewoonlijk aan zijn zijde stond, blies waarschuwend. Zinan viste een zwarte Pokéball uit zijn zak en liet deze groter worden. "We zullen helaas uw Jolteon moeten confisqueren. Uw medewerking word geapprecieerd," sprak de witharige jongeman, alsof hij aan de helpdesk van een winkel stond. Zijn valse glimlach vertelde echter dat hij niet zo vriendelijk was als het leek.

OOC;; Godmode van Hiro met toestemming!

Terug naar boven Ga naar beneden
Hiro Inoue
Hiro Inoue


Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 28
Poképoints : 50
Reputatie : 19
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 19
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptyza aug 09, 2014 12:18 pm

Hiro slenterde achter Zinan aan, vergezeld door een sterke afkeer van zijn teamgenoot. Misschien kwam het voort uit jaloezie, maar zo ervaarde Hiro het in ieder geval niet. Hij walgde van top tot teen van het sneeuwwitte joch. Zo keurig, zo arrogant. Zinan had vast zelfs nog nooit zijn eigen eten hoeven opscheppen - of kauwen. Daar was zijn kleding altijd, onder elke omstandigheid, veel te keurig voor.
Een klein glimlachje sierde Hiro's gezicht toen ze een klein steegje inliepen. Dit was dan weer meer zijn terrein. Het stof. De ratten. Oeh, als hij een rat tegen zou komen... wat voor leuke dingen hij daar wel niet mee kon uithalen tegen Zinan! Jammer genoeg zou hij nooit een rat kunnen vangen. Hij moest toegeven dat zijn conditie en zijn scherpte op het moment niet helemaal op hun hoogtepunt waren. Daar had hij wel vaker last van. Ze hadden veel te vroeg op pad gemoeten. Het stomme was dat Hiro zich gisteravond nog in een casino in Saffron had bevonden, maar toen diep in de nacht (of beter gezegd, vroeg in de ochtend) toch terug was gegaan naar het hoofdkwartier van Team Ayumu... en amper twee uur later werd hij al weer uit bed geschopt om weer terug te gaan naar Saffron City: dit maal niet voor zijn plezier, maar om een Pokémon te stelen.

Hiro stopte in de Metal Alley. Hé, had hij hier vannacht niet ook gelopen? Hij herinnerde zich dat hij hier ergens door een steegje was gestruind op zoek naar wat geld, zodat hij nog één laatste keer (écht de laatste keer) een poging kon wagen om een paar miljoen te winnen bij een gokautomaat, helaas zonder succes. Onwillekeurig speurde hij opnieuw de grond af. Zag hij daar nou iets glinsteren?
'Sommige dingen worden je toch gewoon in de schoot geworpen,' zei Zinan plotseling. Hiro schrok, want hij was even bang dat Zinan het over dat glinsterende muntje had, maar toen zag hij dat er even verderop een vrouw met een Jolteon, of Flareon, of Vaporeon stond. Aan de kleur te zien was dat een elektrische Pokémon. Hiro haalde het Eevee drietal altijd door elkaar, maar het was genoeg om te weten dat ze een elektrische Pokémon hadden gevonden. Even later, toen Zinan opmerkte dat ze "helaas" de Jolteon moesten configur- confign- constaneren... afpakken, wist Hiro dus dat het om een Jolteon ging. Ah, dus dit was een Jolteon. Dan was het vuurtype vast een Vaporeon, en die andere... Ach, wat deed het er ook toe.

'Ja,' zei hij, terwijl hij zijn handen in zijn zij plantte. 'Je geld of je Pokémon!' Want eerlijk is eerlijk: Hiro had haast nog liever haar geld dan haar Jolteon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptywo aug 13, 2014 7:59 pm

Alexis deed nog een paar stappen naar achteren. De sfeer om zich heen werd met de minuut grimmiger. Ze kon zichzelf wel voor het hoofd slaan om te denken dat ze hier ongeschonden in dit steegje kon wandelen. Oh, wat zou Kean woedend worden als ze het hem zou vertellen! Hij zou echter nog woedender worden als ze zonder weerwoord de mannen iets liet doen. Haar hart zakte in haar keel toen ze een zwarte Poké Ball in de hand van de man zag. Nee, dit was niet goed. Ze had beschermend een been opzij gezet zodat het zicht op haar Jolteon geblokkeerd werd. Ze legde haar handen op haar heup en zuchtte opgelucht toen ze merkte dat ze haar Pokémon bij zich had. Ze zou Zippo en Star gebruiken als het moest. Star's Protect kon hun wel lang genoeg op afstand houden en Zippo's Ember zou hun twee keer doen laten nadenken voor ze iets zouden doen. Alexis trok een wenkbrauw op toen ze de opmerking van de tweede man hoorde. Hij leek, in haar ogen, niet erg snugger. Zijn opmerking leek een beetje komisch als ze zich nu niet in een donker steegje had bevonden met een man die een zwarte Poké Ball vasthield. En die Poké Ball zou vast geen goed effect hebben op haar Pokémon. Ze keek naar haar Jolteon. Toen hij nog een Eevee was geweest had ze hem makkelijk in haar handen vast kunnen houden, maar nu hij een Jolteon was, was hij te zwaar voor in haar armen te dragen. Bovendien leek de Jolteon ook helemaal niet te willen vluchten. Zijn vacht zat uitdagend overeind en hij gromde geërgerd naar de twee personen. Alexis schudde haar hoofd. Er was geen tijd om nu de held uit te gaan hangen. Ze moesten hier weg wezen. 'Thunder, niet nu,' fluisterde ze. Thunder keek verbaasd opzij. Hij liet zijn houding een beetje varen toen hij de zenuwachtige uitdrukking van Alexis zag. 'Ga weg,' sprak ze luid tegen de mannen. 'Er is geen kans dat jullie mijn Jolteon krijgen.' Ze sprak dapperder dan ze zich voelde en ze keek lipbijtend naar de mannen. Ze wist dat die Persian die daar stond daar niet zomaar stond. Het zou vast een krachtige Pokémon zijn. De mannen zagen er sowieso niet uit om mee te spotten. Ze zouden waarschijnlijk ook veel sterker dan Brock zijn. Ze haalde diep adem en deed een paar stappen achteruit.

'Star!' riep ze, waarna ze de Poké Ball van haar Starmie met een sierlijke zwaai naar voren gooide. 'Gebruik je Protect zodat geen aanvallen op ons gebruikt kunnen worden!' Ze haade de Poké Ball van Zippo tevoorschijn. 'Maar eerst jij, Zippo, gebruik je Smokescreen-attack!' Zo, dat zou hun wel even bezighouden. Ze wenkte Thunder dat ze moesten rennen en wierp een blik over haar schouder. Eerst vuurde Zippo zijn Smokescreen af en achter de rook zorgde Star voor een schild door haar Protect te gebruiken. Nee, zo makkelijk zouden ze haar beste vriend niet van zich af kunnen nemen! Zenuwachtig draaide de jonge vrouw zich om en begon toen te rennen. Ze was bang dat de zwarte Poké Ball elk moment uit het rookgordijn zou komen vliegen en ging daarom dus voor Thunder rennen. Zo zou de Poké Ball, als deze al gegooid werd, tegen haar komen en niet tegen Thunder. Ze moest een manier vinden om van die twee mannen af te komen, maar hoe? En waarom waren ze juist zo gebrand op haar Jolteon? Vragen schoten door haar hoofd, maar ze had nauwelijks tijd om deze snel te beantwoorden. Ze moest nu zorgen dat ze haar Pokémon in veiligheid zou brengen. Ze hoorde geluiden achter haar en wist niet zeker of het de mannen waren of Zippo en Star die haar volgden. Ze merkte dat haar conditiepeil in ieder geval zeer laag lag en dat er steken in haar zij verschenen. Was ze nu al haar snelheid aan het verminderen? Nee, ze moest het volhouden, voor Thunder! Na nog een blik over haar schouder te hebben geworpen verloor ze opeens het overzicht en knalde tegen een muur. Ze voelde een schaafwond ergens in haar gezicht zitten, maar het ergste was nog wel dat ze nu geen kant meer op kon. Nu had ze echt een probleem!
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptyzo aug 24, 2014 3:08 pm

De vrouw zette beschermend haar been voor de Jolteon. Ah, deze vrouw leek zijn woorden wel te kunnen begrijpen. Mooi, dan was dit misschien nog de moeite waard ook. Helaas was zijn partner niet zo theatraal. 'Ja,' sprak Hiro, terwijl hij zijn handen in zijn zij zette, 'Je geld of je Pokémon!' Zinan greep geërgerd naar zijn gezicht en kneep even met zijn duim en wijsvinger in zijn neusbrug. "Hiro, zullen we het praten maar aan mij overlaten?" sprak hij geërgerd. Hij zuchtte even en richtte zijn aandacht weer op de vrouw voor hun. Die had van de gelegenheid gebruik gemaakt om naar haar Pokéballs te grijpen. "Ga weg. Er is geen kans dat jullie mijn Jolteon krijgen," riep ze hun toe. Daarna kwamen er een Starmie en Charmeleon ten tonele. Smokescreen en Protect. Juist, ze ging rennen. Terwijl de Charmeleon de steeg vulde met rook, hurkte Zinan neer en presenteerde hij de Darkball aan Calliope. "Calliope, zou jij de Jolteon willen halen. De Persian pakte de Darkball met haar tanden en sprintte weg.

Zinan kwam overeind en pakte de Pokéball van Aeolus. "Vacuum Wave," sprak hij, toen de Scyther was verschenen. De Pokémon haalde in een oogverblindende beweging zijn messen over elkaar. De vacuüm golf die het creëerde schoot door de rook en zoog het in zich mee. Binnen een seconde was alle zwarte rook verdwenen. "Fury Cutter op de Starmie," sprak Zinan vervolgens. Protect was leuk, maar hield niet lang stand. Fury Cutter zou uiteindelijk doorbreken. "Zorg jij voor de Charmeleon?" vroeg hij half bevelend aan Hiro. 'Doe jij ook nog iets nuttigs.' dacht Zinan er in stilte achteraan. De geluiden van Aeolus messen die afschampten op de Starmies Protect vulden de steeg. Dit ging nog best soepel, vond Zinan.

~ Calliope ~
Hoe verantwoordde ze dit ook alweer voor zichzelf? Bedoel, ze was geen achterlijke Growlithe die alles deed wat zijn baasje zei. Maar dit was een missie en Zinan had haar net toevertrouwd met het belangrijkste deel. Dus eigenlijk kon ze niet klagen. Toen Zinan haar de ball had gegeven, was ze in de dekking van de Smokescreen op een brandtrap gesprongen. Met soepele sprongen liet ze de trap op en met een lenigheid die alleen katachtigen kennen sprong ze van de brandtrap naar het dak. Hier draafde ze overheen, parallel aan de rennende vrouw en haar Jolteon. Toen kwam het moment waar ze op had gewacht. De vrouw struikelde en knalde tegen de muur. Vlug sprong Calliope op een vensterbank, naar een brandtrap, een een vuilnisbak (juk!) en toen op de grond. De Jolteon leek te druk bezig te zijn met zijn baasje, dus schoot ze op hem af, de Darkball in haar bek, klaar om het beest te vangen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Hiro Inoue
Hiro Inoue


Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 28
Poképoints : 50
Reputatie : 19
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 19
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptydo aug 28, 2014 8:06 pm

Om een of andere reden kon Zinan Hiro’s opmerking niet waarderen. Dat vond Hiro niet vreemd, want voor zijn gevoel keurde Zinan alles af wat niet door Zijne Koninklijke Wittigheid zelf bedacht was. Hiro vatte het voor het gemak dan ook maar op als een jaloerse opmerking, in plaats van als kritiek.
Toch deed Hiro er het zwijgen toe. Het was dan ook wel zo makkelijk om het praten (en vechten) aan iemand anders over te laten. Bovendien kon zijn brein maar een bepaalde hoeveelheid geniale opmerkingen per dag aan, en hij zat al ruim over zijn limiet.

De vrouw tegenover het Ayumu-duo was niet onder de indruk van hun woorden, of tenminste, zo wilde ze zichzelf doen overkomen. Ze liet een Starmie en een Charmeleon verschijnen en rende er zelf vandoor. De rook van de Charmeleon vulde al snel de steeg en Hiro keek afwachtend naar Zinan, om te zien wat hij zou doen. Kijk, hij kon natuurlijk zelf het initiatief nemen, maar het was makkelijker als Zinan als eerst de aanval in zou zetten, omdat alle aanvallen dan op hém gericht zouden zijn, in plaats van op Hiro zelf. Jaja, hij dacht er wel degelijk over na!

‘Zorg jij voor de Charmeleon?’ vroeg Zinan uiteindelijk aan Hiro. Hiro snoof. Waar was het “asjeblief”? Hij wide dat al bijna vragen aan zijn betweterige collega, maar die leek niet heel erg geïnteresseerd te zijn in wat Hiro dan ook te zeggen had. Hij leek in ieder geval meer gefixeerd op het gevecht.
‘Oh, oké!’ verzuchtte Hiro. ‘Als je het dan niet in je eentje aan kan...’ Toen bedacht hij zich dat dit een goed moment was om Tallulah te trainen. Met een flits verscheen ze, zijn Magikarp. Die kon maar liefst één aanval... de Splash. Maar daar had Hiro wel wat op bedacht. Hij pakte zijn Magikarp van de grond en gooide hem in de richting van de Charmeleon, in een halfslachtige poging een Tackle uit te beelden. ‘En daarna de Splash, Tallulah!’ schreeuwde hij erachter aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptydo aug 28, 2014 9:40 pm

De achtergebleven Pokémon, Star en Zippo, namen het intussen op tegen de Pokémon van de twee trainers. Zippo zette uitdagend zijn voet naar achteren, maar Star was nog steeds bezig met het produceren van een Protect. Dankzij de vele slagen op het schild brak deze uiteindelijk af en ving de Pokémon een klap op één van haar armen op. De Starmie dook naar achteren om de volgende regen van slagen te ontwijken. Eén klap van één van de messcherpe bladen van de Scyther was wel even genoeg. De Pokémon wist dat haar trainer had op een rennen had gezet en dat ze er nu alleen voor stond. Echter dankzij de training van Alexis samen met de tweeling die zij had ontmoet had ze leren kennen met het begrip 'taai zijn'. De Pokémon voerde direct een Recover uit, op veilige afstand van de Scyther. De verwonding die zojuist nog op haar arm had, verdween weer en Star voelde zich een stuk frisser. Zolang het juweel in het midden van de Starmie niet beschadigd zou raken, zou alles goed gaan. Als haar juweel echter flink beschadigd werd, was het einde verhaal voor de Starmie en zou ze het gevecht niet voort kunnen zetten. Ze wist dat dat haar zwakte was en probeerde deze zwakte ook zo goed mogelijk te compenseren door aanvallen uit te voeren waardoor haar tegenstander moeite zou hebben om haar uit te schakelen. Ook nu draaide de Starmie snel rond en deed daarna Hydro Pump*. Uit haar juweel schoot een enorme straal van water. De Starmie spande alles aan om de waterstraal zo krachtig mogelijk te laten neerkomen op de Scyther. Ondertussen was Zippo met opgetrokken wenkbrauw aan het kijken naar de trainer tegenover hem. Hij was helemaal klaar voor het gevecht en was een tikkeltje jaloers dat Star wel al iets te doen had en zo te zien ook nog eens een geduchte tegenstander had. Net toen hij zich om wilde draaien om Star te gaan helpen, kwam er opeens een Pokémon tegen zijn gezicht gevlogen. Zippo keek met een verbaasde blik naar de Pokémon voor zich. De Pokémon bleef stilzwijgend kijken naar het op en neer bewegende ding die zich voor hem bevond. Daarna barstte hij in lachen uit en moest hij zijn buik vasthouden omdat deze begon te schudden van het lachen. Tranen schoten in zijn ogen terwijl hij de domme Pokémon heen en weer zag bewegen, waarna een valse grijns om zijn lippen gleed en uitdagend naar de trainer keek. Daarna vloog hij naar voren en voerde zijn Fire Fang* uit op de weerloze Magikarp.

Alexis veegde met haar handpalm het bloed van haar gezicht af. Ze keek over haar schouder, maar zag gek genoeg de zwartharige en de witharige man niet tevoorschijn komen. Ze spitste haar oren en hoorde duidelijk verderop een paar commando's geroepen worden naar Pokémon. Ze begon zich af te vragen of ze haar Pokémon daar wel alleen had mogen laten. Ze beet op haar onderlip en keek naar Thunder, maar deze richtte zich op iets heel anders. Hij spitste zijn oren en wierp een blik naar boven, waarna een grauw hem ontsnapte. Alexis keek opzij en zag het volgende moment dezelfde Persian als die ze bij de witharige man had zien staan naar haar Pokémon duiken. De Pokémon droeg een zwarte Poké Ball in zijn bek en was er duidelijk op berust om Thunder alsnog te vangen. Alexis wilde haar Pokémon opdragen om niks te doen, maar het was al te laat. De Pokémon stak, zoals Alexis al verwacht had, zijn poot uit om de aanstormende Persian een klap te verkopen. Hierdoor maakte zijn pootje contact met de Poké Ball en Alexis gaf een wanhopige gil toen haar Pokémon opgezogen werd. 'Nee,' schreeuwde ze nijdig. Normaal was ze tegen het pijn doen van Pokémon, maar deze had zojuist haar Jolteon gestolen. De jonge vrouw sprong dus naar de Persian toe en probeerde haar vast te pakken, waarna met haar vuist de Poké Ball uit zijn bek probeerde te slaan om haar Jolteon te bevrijden. Ze probeerde maar niet te denken aan de gevaarlijke klauwen die het beest had.

*Hydro Pump: Een water-aanval die via verschillende manieren door voornamelijk water-Pokémon afgevuurd wordt. Het is een krachtige straal dat afgevuurd wordt op de tegenstander. Het nadeel aan deze aanval is dat deze zeer makkelijk te ontwijken is.
*Fire Fang: Een vuur-aanval waarbij de gebruiker door middel van zijn tanden, die gehuld zijn in vlammen, schade kan aanrichten aan de tegenstander. Deze aanval kan niet alleen voor schade zorgen, het kan de tegenstander ook nog eens verbranden en zorgen dat hij een beurt overslaat.

OOC: Om een idee te geven probeer ik vanaf nu een uitleg te geven bij de aanvallen die vermeld worden in mijn post (: Correct me if I'm wrong (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Emptyma sep 15, 2014 3:33 pm

Tot zijn volslagen verbijstering, walging en schaamte liet Hiro een Magicarp tevoorschijn komen, pakte deze aan zijn staart van de grond en smeet hem richting de Charmeleon. De Pokémon had het duidelijk niet verwacht en de vis landde plat op zijn gezicht. De Magicarp viel op de grond en voerde vervolgens de meest enthousiaste Splash uit die Zinan ooit had gezien. Hij moest wel zijn best doen, anders zou de Magicarp het niet voor elkaar krijgen om zo hard te spartelen. De Charmeleon lag ondertussen in een lachstuip, waardoor Zinan geërgerd zijn blik afwende. De vernedering..

Ondertussen was Aeolus eindelijk door de Protect heen gebroken en had hij de Starmie weten te verwonden. Helaas voerde het ding meteen Recover uit. Zinan zuchtte even. Dit hele gevecht was maar een show, aangezien Calliope de echte missie aan het uitvoeren was. Maar hij kon er wel even wat lol mee hebben, niet waar? De Starmie deed nu Hydro Pump. Krachtig, maar langzaam voor een tegenstander als zijn Scyther. "Aeolus, ontwijk met Agility, gebruik Quick Attack om dichtbij te komen en richt dan je Slash op zijn kristal," sprak Zinan op een toon alsof ze gezellig om de tafel thee zaten te drinken. Scyther verdween zo snel dat Zinan hem nauwelijks meer kon zien. De waas schoot langs de Hydro Pump en haalde uit naar het hart van het juweel...

¤ Calliope ¤
De achterlijke Jolteon haalde naar haar uit, waarbij zijn poot de bal raakte. Helaas schampten zijn nagels haast zachte neus, waarbij ze even yelpte. De Jolteon verdween in de zwarte Pokéball die ze grommend in haar bek hield. Haar edele neus! Hoe durfde dat onding haar te bezeren! 'Nee!' schreeuwde het mens dat bloedend op de grond had gelegen, terwijl ze op haar af dook. Calliope sprong achteruit en landde ruim vier meter verderop. Ze grijnsde met de bal in haar bek, draaide zich om en volgde dezelfde route omhoog als dat ze naar beneden was gekomen. Op haar gemak draafde ze over de daken, tot Zinan weer in zicht was. Ze gebruikte haar Faint Attack en verscheen in een paarse waas achter haar trainer. Ze drukte de Pokéball in de witte handschoen, die hem voorzichtig van haar overnam. "Goed werk, Calliope," sprak haar mens, waarop ze tevreden spinde. Zinan verkleinde de Darkball en liet hem in zijn zak glijden. Hij richtte zich tot zijn onwelriekende teamgenoot. "Hiro, we zijn hier klaar. Roep je vis terug." Om zijn woorden kracht bij te zetten, liet hij Aeolus terugkeren. De lange jongen draaide zich om. "Oh, Calliope, een Shock Wave graag." De Persian gaf hem even een kopje, sprong een aantal meter naar voren en liet haar Shock Wave los. De elektriciteit joeg door de nauwe steeg en gaf hun zo de dekking die ze nodig waren. Calliope draafde met snelle, elegante passen achter haar trainer aan. Weer een missie volbracht!

OOC;; Voor mij is het topic zo klaar (: Jullie kunnen natuurlijk nog posten.

Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Painful. [PRIVE] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Painful. [PRIVE] Painful. [PRIVE] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Painful. [PRIVE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City :: Metal Alley-