Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Training in the storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aisha Long
Aisha Long
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 95
Poképoints : 11
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24
Pokémon:
Training in the storm Vide
BerichtOnderwerp: Training in the storm Training in the storm Emptyma nov 04, 2013 7:56 am

De harde wind die over de Flora Fields waaide maakte Aisha het niet makkelijker lopen, aan de woken gezien, kon je zien dat er een storm op komst was en niet zo'n kleine ook nog, Jolteon liep naast haar en had het er niet makkelijk mee, hij loopte met stuwe passen voor en zijn vacht schudde heen en weer. Aan de wind waaide steeds harder waneer de wolken steeds dichterbij kwamen.

Er vloog een groep Spearow vlak voor Aisha's neus langs, hun hadden duidelijk moeite met vliegen, want hun vleugels sloegen snel op en neer waardoor Aisha geraakt was, omdat Jolteon hier duidelijk niet mee eens was vlogen de vonken van zijn gele vacht en schoot een zwakke donderschok op de Spearow af, een paar stortten omlaag door de inpact van de aanval.

Omdat de Spearow nog niet hersteld waren van de aanval zag Aisha dit een goede kans om haar nieuwste vangst; een Pidgey, te trainen. Ze zoch zijn pokeball in haar tas en gooide die omhoog. In een witte flits ging de ball open, het licht vormde in Pidgey, kreeg zjn kleur en zijn geluid.

Pigdey waaide eventjes wel door de harde wind maar kwam bijna meteen weer terug en wachtte op zijn trainer, tot die iets ging zeggen. Terwijl Aisha wat wou zeggen deed een van de Spearow een Snelle Aanval, ze kon niet meer reageren of de Spearow raakte haar Pidgey al. Snel daxht ze na en riep: "Pidgey! Doe snel Gust" , aleen wist zij niet zeker of hij die aanval wel kon, Pidgey keek haar aan en deed een totaal andere aanval, ze herkende het als Tackle en meteen sloeg Aisha in haar hoofd op dat Pidgey nog geen Gust kon doen.

De Pidgey vloog op een hoge snelheid op een van de Spearow af en raakte hem met een harde kopstoot, Aisha keek om zich heen en merkte dat de wind nog harder begon te waaien, de takken van de bomen waaiden zo hard heen en weer dat ze er bijna af waaiden. Pidgey waaide weg door de harde wind en kon zich niet herstellen.

Hoe graag Aisha ook wou dat hij van de Spearow won zag ook zij dat het onmogelijk was om in deze wind te vliegen, zij zocht snel naar de pokeball van Pidgey en keerde hem terug. Aisha keek naar de Spearow, die was nergens te bekennen. Ze zuchtte en zocht gauw een veilige plek om te schuilen.

Een leuke post Aisha ^^ Ik wil je er wel even op wijzen dat de verleden tijd van lopen niet loopte, maar liep is. Verder bestaat je tweede alinea volledig uit één zin, omdat je een hele rits komma's plaatst waar punten horen te staan. Probeer je post, voor je hem daadwerkelijk post, eens hardop voor jezelf voor te lezen, dan kun je een heleboel fouten er wel uit halen Wink Verder goed gedaan!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Training in the storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-