Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Ceder Aaralyn Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Ceder Aaralyn Winter Vide
BerichtOnderwerp: Ceder Aaralyn Winter Ceder Aaralyn Winter Emptyma nov 25, 2013 8:35 pm


Karakter Kaart

Naam: Ceder Aaralyn Winter
Leeftijd: 16 jaar
Geslacht: vrouw
Woonplaats Fuschia City

Uiterlijk: Ceder is 1.76 meter en vrij slank. Haar paarse haar is kort en ze heeft een pony. Vaak draagt ze een speld in haar haar waar drie gepluimde slierten aanzitten die wel wat weghebben van een Taurosstaart. Ze draagt heel verschillende kleding: soms kiest ze voor veel te grote vesten, dan weer voor een jasje met wat meer vorm. Ze draag vaak makkelijke broeken, maar trekt ook wel eens een mooie jurk aan.

Karakter: Ceder zou het liefste voor eeuwig kind willen blijven. Ze kan er totaal niet tegen als mensen tegen haar zeggen dat ze zich volwassener moet gedragen en zet zich daar expres tegen af. Ze schaamt zich er totaal niet voor om zingend door een drukke straat te huppelen. Ze gedraagt zich vaak nogal kinderlijk, maar kan ook heel volwassen en serieus zijn, dat hangt een beetje van haar bui af. Ze laat zich niet door anderen vertellen wat ze moet doen, maar houdt zich wel altijd netjes aan regels en is beleefd.
Ceder kan er niet tegen als dingen voorbijgaan. Ze heeft er totaal geen moeite mee om zich aan te passen aan nieuwe situaties, zolang de oude maar niet helemaal verdwijnen. Zo heeft ze niet zoveel heimwee, zolang ze weet dat ze ieder moment terug naar huis zou kunnen gaan. Dit is ook de reden dat ze zich zo kinderlijk gedraagt. Ze weigert anders te worden, want ze wil niet dat haar kind-zijn voorbijgaat.
Ceder houdt van het creëren van dingen, of dat nou verhalen of combinaties zijn. Ze zit de helft van de tijd met haar hoofd in haar eigen fantasiewereld, waarin het kopen van melk een heroïsche queeste is en een zebrapad verandert in een lavarivier met stapstenen erin. Ze houdt ervan om een ander personage te spelen. Ze schrijft vaak korte verhalen, vaak zelfbedachte legendes, en maakt daar zelf illustraties bij. Ze is niet bijzonder goed in tekenen, maar kan met inkt en ecoline sfeervolle illustraties maken. Ook houdt ze van het tekenen van landkaarten.

Familie:
Vader: Theodoor Winter
Theodoor is een vriendelijke man. Hij is in zo ongeveer alles geïnteresseerd en weet dan ook veel. Hij houdt van flauwe grapjes. Hij heeft vroeger veel gereisd, maar toen hij met Ravenna trouwde hebben ze zich in Kanto gevestigd. Theodoor is lang, 1.94 meter en heeft lang, grijs (vroeger paars) haar.
Pokémon: Agathe, Catharina en Elisabeth (Eevee), Daphne (Butterfree), Jan (Electrode)

Moeder: Ravenna Winter-Hartwoud
Ravenna is net als haar man een vriendelijk persoon. Ze is wetenschapper en werkt bij de vulkaan van Cinnabar Island. Ze is lang, 1.79 meter, en slank. Ze heeft een bleke huid, ravenzwarte haren en draagt meestal vuurrode lippenstift, waaraan ze de bijnaam Sneeuwwitje te danken heeft.
Pokémon: Orion (Meowth), Misericordia (Dragonair), Ignigena (Ninetails)

Broer: Wolf Julius Winter
Wolf is Ceders oudere broer van achttien. Wat betreft zijn uiterlijk lijkt hij erg op zijn moeder: lang, bleek, zwart haar. Hij houdt veel van pokémon, maar is niet zo'n avonturier. Daarom ging hij niet op reis nadat hij zijn starter had opgehaald, maar bleef hij thuis wonen en trainde buiten de stad met de Bulbasaur. Nu zijn twee zusjes echter beiden vertrekken, heeft hij besloten ook te gaan.
Pokémon: Jus de Pommes (kortweg Pom, Bulbasaur), Jacques (Paras)

Zusje: Erin June Winter
Ceders zusje van elf heeft besloten geen starter op te halen. Ze kreeg enkele jaren geleden al een Oddish van haar ouders. Bovendien houdt ze niet van starters, omdat iedereen ze al heeft. Erin is slim, eigenwijs en heel ijverig. Ze heeft het zelfs al voor elkaar gekregen om op haar tiende een wilde pokémon te vangen, een record binnen de familie.
Pokémon: Blueberry Cheesecake (kortweg Blue, Oddish), Dorian (Nidoran m)

Tante Coria
Coria Winter, door Wolf, Ceder en Erin ook wel Tante Koriander genoemd, is de zus van Theodoor. Ze is geen onvriendelijke vrouw, maar ze heeft nogal de neiging lievelingetjes te krijgen. Ze is heel aardig, zolang je maar ijverig, talentvol en geweldig bent. Zoals Erin. Coria is helemaal weg van Ceders zusje en is een stuk strenger tegen Ceder en Wolf. Coria vindt dat haar broer wat meer gericht zou moeten zijn op de prestaties van zijn kinderen, waardoor die twee soms erge ruzie krijgen.
Pokémon: Miss Quill (Mr. Mime)

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator

Pokémon:
Squirtle de Tauros
Squirtle is een enorme Tauros die geen vlieg kwaad doet. Zolang die vlieg zijn Ceder maar niet lastigvalt, tenminste. Hij geeft er totaal niet om dat hij een wat... aparte naam heeft. Hij is als een berg: groot, sterk en stoïcijns. Je kunt hem uitlachen om zijn naam, maar dan kun je net zo goed een steen uitlachen. Hij is heel trouw aan zijn meesteres en is ongelofelijk beschermend.

Alaska de Squirtle
Alaska is een pittige tante. Ze trekt zich niets aan van wat anderen zeggen en je moet eerst haar respect verdienen voor ze je gehoorzaamt. Ceder is dit gelukt en nu is ze haar trouwe bondgenoot. Ze heeft een hekel aan zwakkelingen en ze zal nieuwe teamgenoten niet zomaar accepteren. Ze moeten het waard zijn om in Ceders team te mogen zitten.

Februari de Zubat
Februari is een jonge Zubat die voor ze door Ceder werd gevangen in een grote grot in Mount Moon leefde. Ze is een vriendelijk, ietwat dromerig type. Ze mag Ceder erg graag, maar Alaska vindt ze een beetje eng en Squirtle is door zijn grootte een beetje intimiderend.

Geschiedenis:
Zestien jaar geleden gaf Ravenna Winter-Hartwoud geboorte aan een meisje: Ceder Aaralyn. Het kindje groeide op in een prettige omgeving. Wolf en zij konden prima samen spelen. Ze beleefden grootse avonturen in de huiskamer en trotseerden stormen en piraten op hun bank/schip de Seaking. Ze bespioneerden hun ouders en een jongen uit Wolfs klas. Ze rolden van heuveltjes in het park, ze stuurden elkaar brieven in geheimschrift, ze achtervolgden willekeurige mensen op straat en probeerden zo veel mogelijk over hen te weten te komen, zonder dat ze het merkten.
Het gezin leek compleet. Tot er opeens nog iemand bijkwam. Hun kleine zusje Erin was niet helemaal gepland, maar iedereen was dolblij met haar komst. Ze leek erg op Ceder, met haar paarse haren en gouden ogen. Zodra ze oud genoeg was werd het meisje de geheimtaal van Wolf en Ceder bijgebracht en vergezelde ze hen op hun 'geheime missies'. Erin bleek het allemaal echter een stuk minder interessant te vinden dan haar broer en zus, waardoor die toch vaak met zijn tweeën gingen.

Op haar achtste ging Ceder rijlessen volgen. Ze vond Ponyta geweldig en hield van het rijden. Ze besloot dat ze zelf ook een Ponyta wilde om mee de wereld in te reizen. Ze zeurde een tijdje bij haar ouders, maar dat had geen zin. Als ze elf was zou ze een pokémon mogen en niet eerder, punt.

Wolf was niet van plan op pokémonreis te gaan, maar toch mocht hij van zijn ouders op zijn elfde een starter kiezen. Hij koos voor een vrolijke en energieke Bulbasaur, die hij de wat ongewone naar Jus de Pommes gaf. De negenjarige Ceder was natuurlijk stikjaloers en eiste haar eigen pokémon. Ze wilde met Wolf samen haar pokémon kunnen trainen, in plaats van toe te moeten kijken terwijl hij zijn Bulbasaur nieuwe aanvallen liet oefenen. Theodoor gaf dit keer toe en besloot zijn zus te raadplegen. Zij wist op de een of andere manier een ei te regelen. Tante Coria was goed in dingen regelen.
Het was een bruin ei, met donkerdere plekken en een paar zilveren vlekjes op de bovenkant. Niemand van het gezin wist wat er in het ei zat. Ze hadden het makkelijk op kunnen zoeken in één van Theodoors vele boeken over pokémoneieren (waarom had hij zoveel boeken over hetzelfde onderwerp?), maar Ceder vond het eigenlijk wel leuk als het een verrassing bleef.
Het ei kwam een paar dagen voor Ceders tiende verjaardag uit. Ceder zat in de woonkamer met het ei op schoot. Theodoor en Erin waren er ook. 'Uitkomen' kon je het eigenlijk niet noemen: er kwamen eerst wat barstjes in het ei, maar vervolgens begon het licht te geven, alsof hij evolueerde. Ceder zette het ei voor zich op de grond. Het groeide. En groeide en groeide en groeide, tot er uiteindelijk een pokémon uitkwam die onmogelijk in het ei gepast zou hebben. Het was een Tauros, en niet zo'n kleintje ook. Theodoor keek een beetje ongerust naar het grote wezen, dat bijna de helft van de kleine woonkamer in beslag nam, en de vijfjarige Erin barstte spontaan in huilen uit van schrik. Ceder keek echter verrukt naar haar Tauros en hield meteen van hem.
Nu moest ze een naam verzinnen. Maar wat? Wolf stelde voor de grap voor hem Squirtle te noemen, “want dan heb je toch een starter-pokémon.” Ceder nam deze opmerking serieuzer dan hij en noemde de Tauros echt Squirtle. Deels gewoon omdat ze het wel een grappige naam vond, deels omdat iedereen om haar heen het raar vond. De Tauros vond het wel prima.

Ceder had altijd een Ponyta willen hebben, maar nu bedacht ze zich dat ze helemaal geen Ponyta nodig had: Squirtle de Tauros was een prima rijdier! Tante Coria regelde een speciaal zadel. Ze leerde op haar Tauros te rijden en maakte heel wat tochten met hem in de buurt. Ze ging zelfs op hem naar school. Van trainen kwam weinig terecht. Ze leerde hem wel trucjes, dood liggen, op een krukje staan, dat soort dingen, maar met het leren van nieuwe aanvallen hield ze zich nog niet zo bezig.

Toen Ceder elf jaar was, mocht ze een starter halen, ondanks dat ze al een pokémon had. Ze koos voor een Squirtle die volgens Professor Oak een nogal fel karakter had. Al gauw bleek dat hij gelijk had. Alaska, zo had Ceder haar genoemd, luisterde totaal niet naar haar en keurde haar nauwelijks een blik waardig. Pas toen Ceder haar eerlijk versloeg in een pokémongevecht, accepteerde ze haar trainster.

Ceder voelde zich echter nog niet klaar om op reis te gaan. Daarom ging ze eerst naar de middelbare school. Ze was een goede leerling. Buiten school trainde ze met Squirtle en Alaska. Omdat Ceder haar Tauros-ei had gekregen toen ze negen was, begon Erin op haar negende ook om een pokémon te zeuren. Ook zij kreeg toen een ei, opnieuw geregeld door tante Coria, waar een Oddish uitkwam. Ze zette de traditie van vreemde namen voor eerste pokémon voort, door hem Blueberry Cheesecake te noemen, roepnaam Blue.

Kort voor haar zestiende verjaardag begon Ceders innerlijke avonturier te kriebelen en ze besloot dat het tijd was om op reis te gaan. Gyms uitdagen leek haar een beetje saai. Het leek haar juist leuk om voor een publiek de kunsten van haar pokémon te vertonen en nieuwe combinaties te verzinnen. Daarom heeft ze besloten coördinator te worden, terwijl Wolf en Erin zich op de gyms gaan richten. Met Squirtle en de Squirtle aan haar zijde gaat Ceder op weg, vastbesloten hun namen te vestigen in de pokémonwereld.

Zie 'topics' voor de rest van haar geschiedenis.
Like's: • Verhalen en werelden bedenken
 • Nieuwe combinaties uitwerken
 • Boeken
 • Kersentaart
 • Namen verzinnen
 • Flauwe grapjes
 • Taurosrijden


Dislike's: • Mensen die zeggen dat ze haar gedrag moet veranderen
 • Mensen die voortdurend boos kijken
 • Nederlandstalige muziek
 • Het voorbijgaan van dingen
 • Driehoeksverhoudingen in boeken
 • Miss Quill
 • Mensen die alleen maar naar hun Pokégear kijken

[/color][/font][/size]


Topics:
Jaar 1
https://kanto-experience.actieforum.com/t683-kanto-here-i-come
https://kanto-experience.actieforum.com/t698-aan-de-slag
https://kanto-experience.actieforum.com/t705-enge-gezichten-en-waterpistolen
https://kanto-experience.actieforum.com/t737-winter-wit
https://kanto-experience.actieforum.com/t760-steen
https://kanto-experience.actieforum.com/t761-winter-wonderland-contest
https://kanto-experience.actieforum.com/t782-vlucht
https://kanto-experience.actieforum.com/t785-trying-to-be-a-trainer-again
https://kanto-experience.actieforum.com/t788-a-beautiful-day-a-nice-meeting
https://kanto-experience.actieforum.com/t811-they-stole-my-dratini#11871
https://kanto-experience.actieforum.com/t831-zon-hagel-en-een-gevecht
https://kanto-experience.actieforum.com/t839-explorers-of-darkness
https://kanto-experience.actieforum.com/t837-autumn-wind-contest

jaar 2:
https://kanto-experience.actieforum.com/t879-februari-in-de-herfst
https://kanto-experience.actieforum.com/t873-who-are-you
https://kanto-experience.actieforum.com/t901-zo-open


Laatst aangepast door Ceder Winter op do apr 23, 2015 2:06 pm; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Ceder Aaralyn Winter Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Ceder Aaralyn Winter Ceder Aaralyn Winter Emptyma nov 25, 2013 9:53 pm

Wauw, fantastische KK! Heb echt krom gelegen om je geschiedenis xD Zonder twijfel goedgekeurd!

_________________
Ceder Aaralyn Winter ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Ceder Aaralyn Winter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Ceder Aaralyn Winter Ceder Aaralyn Winter Emptydi nov 26, 2013 10:21 am

Ik heb toch één kleine opmerking over iets uit je geschiedenis; In je KK staat dat Ceder op haar achtste rijlessen heeft genomen op de Sunset Riding School. Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel leuk vind dat je de manege erin hebt verwerkt, alleen bestaat de manege nog maar twee jaar, en aangezien Ceder 16 is, kan ze dus niet op haar achtste daar les hebben gehad Wink Doe met deze opmerking wat je wilt (negeer hem voor mijn part), je hoeft van mij je KK niet aan te passen, maar houd er wel even rekening mee in je verdere schrijven Wink

_________________
Ceder Aaralyn Winter 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Ceder Aaralyn Winter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Ceder Aaralyn Winter Ceder Aaralyn Winter Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ceder Aaralyn Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-